trofeje
- danielfojt
- Měšťan
trofeje
zdravim mam dotaz,nosim u sebe trofeje par bestii jako je kuze prastareho ledniho medveda,srdce vudce ohnivych elemntalu a taky hlavu vudce yetiju.jenze nejdou nikde prodat,onehda jsem sejmul vudce trolu a za jeho srdce byla 1000 zlatych,tak nevim ci je to chyba nebo je schvalne neprodejne,ale je to dost tezka polozka a nechce se mi ji tahat sebou tak diky za odpoved...
Dormalhir -- Hrdina na volné noze
- Lord_Berserk
- Velmistr
Re: trofeje
to bylo i pred Wipem... nebostik Lord Berserk je ukazoval detem v Ivory
hlavne hlavu vudce Orku
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
To srdce sme taky měli a myslim, že u nás střelit šlo
EDIT: Tak nic, to bylo srdce Krále salamandrů
EDIT: Tak nic, to bylo srdce Krále salamandrů
acc.: skarbi
Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
koukal jsem do seznamu použitelnejch věcí na alchymii, ale... smůla. pokud hezky poprosíš melvika nebo kucika, možná je zapojej jako zpracovatelný itemy... už vidim, jak v kotli bublá hlava yetiho seniora...
PS: ze srdce fire elemental chiefa by možná šel připravit odvar ohnivé lebky
PS: ze srdce fire elemental chiefa by možná šel připravit odvar ohnivé lebky
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Oni pak obcas sli najit artefaktovy recepty, no a prave na nej si musel sehant par nesmyslnych veci, jako hlavu nacelnika trolu, chluby manzelky stareho jezevce a podobny srandicky.. tak na to to asi je..
A zase se craftí...
... a v budoucnu zase bude.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
- danielfojt
- Měšťan
taky me to napadlo protoze jeden recept vlastnim a tamjsou takove silenosti jako srdce vudce prastarych vlkunomis_b wrote:Oni pak obcas sli najit artefaktovy recepty, no a prave na nej si musel sehant par nesmyslnych veci, jako hlavu nacelnika trolu, chluby manzelky stareho jezevce a podobny srandicky.. tak na to to asi je..
Hlavne to nestrkej do trezoru, ja tam dal Kuze samice snezneho tygra a ona se v te dimenzi nekam ztratila
(budu si muset promluvit se Solomonem
)
- danielfojt
- Měšťan
na trezor ani nemam zlato:)ale muzu si to dat k tobe:)kaz wrote:Hlavne to nestrkej do trezoru, ja tam dal Kuze samice snezneho tygra a ona se v te dimenzi nekam ztratila(budu si muset promluvit se Solomonem
)
Já mám dotaz na kůže - bylo mi řečeno, že se výkup kůží rapidně zvedl, potvrzují mi to někteří hráči - ale já jsem na své smrtí zakončené cestě v krynských horách ulovil řadu sněžných kůží (leopard, tygr) a přitom jsem za ně ve dvou obchodech dostal maximálně 39 zlatých - tohle asi není normální, ne? Za toho sněžného tygra to bylo možná 49... za leoparda asi 30, to mi přijde jako výsměch. Není v tom nějaká chybka?
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
Jde o zkušenost.. pokud jsi zkušenej lovec tak lépe stahuješ věř a lépe ty kůže prodáš, zatímco nezkušenej prodá za mín nekvalitní kůži
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
a kolik % ve stahování máš? Cena se odvíjí dynamicky od těch %, i když to co si dostal za toho sněžnýho tygra je fakt nějak málo.Darien wrote:...
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
igor wrote:a kolik % ve stahování máš? Cena se odvíjí dynamicky od těch %, i když to co si dostal za toho sněžnýho tygra je fakt nějak málo.Darien wrote:...
Celej problém je v roleplayingu. Jako druid jsem prostě od začátku odmítal vybíjet stáda jezevců a já nevím čeho všeho,j jen kvůli skillu....takže sbírání mám 89 procent, ale stahování mám skill 20%, což fakt nechápu, proč se promítá do PRODEJE??? nestačí, že stáhnu sotva každou čtvrtou kůží? Do háje to snad není možný..........
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
Tak cena se odvíjí od skillu, protože když to neumíš tak to stahneš ještě s masem, někde je kůže protrhlá atp. když máš skill tak stahuješ kvalitně a víc za to i dostaneš. Ale to za kolik to prodáš by i na 0% nemělo bejt míň než to co bylo dřív, myslim si že u toho sněžnýho tygra byla kůže za 70zl? Pod tu cenu by ses dostat podle mě neměl.Darien wrote:...
Edit: taky se to promítá kvůli tomu že třeba někdo se skillem 100% stahnul najednou 5 kůží, což je blbost, proto je to kompenzovaný tim, že stahneš jenom jednu, ale dostaneš za ní víc.
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Takt o je krutý - to jsem v háji. Jako druid nemůžu trénovat na stovkách nebohých zvířat. JInými slovy jsem nahranej.