photter wrote:čím sem vadnej, že ani nestahuju ani nesbírám a přesto žiju ? (a mám mithrilový i ponožky, pukněte závistí)
Ale to já taky žiju... můžu se celý dny procházet po lesích, tu a tam zabít něco, co na mne zaútočí... občas někoho potkat, kdo vleče plnou mulu kůží a dělat, že to nevidím, protože bych ho musel zabít.. no a to je tak asi jediný.
Jen mne to nějak už nebaví. Asi jsem divnej. Myslel jsem, že mne teda bude bavit objevovat nový lokace a tu a tam zbavit nějakou smečku přebytečných kusů.... jenže jste předělali systém a já za t ykůže dostanu prd. Chtěl jsem teda zkoumat alchymii a bavit se tím - jenže nemám prachy na blbý katalyzátory. Chtěl jsem objevit nová města - nejsou. Chtěl jsem v rámci svýho příběhu podniknout pěší cestu do Alvarielu, protože moje postava nesnáší cestu lodí - nejde to. Chtěl jsem hledat ty postavy ze svého příběhu - žádný DM si na to asi hrát nechce. Nemůžu jít ani na výpravu s postavama, co znám, protože díky ekonomice tohohle serveru choděj všichni vybíjet smečky zvířat a sorry, já nehodlám zahodit poslední zbytky osobnosti své postavy a účastnit se těchle sběratelskejch nájezdů na kůže.
Tak mi doprdele někdo řekněte, co mám dělat? Založit si jinou postavu, protože mi prostě různá nastavení a omezení Thalie házej klacky pod nohy, když chci hrát normální druidku s dost myslím pěkným příběhem, co není Greenpeace, ale taky neuznává vytloukání smeček? Co tíhne k lesu a tak má v katakombách nutně klaustrofobii nemá žádnej rozumnej důvod tam lézt? Co tu mám sakra hrát a s kým?? Za poslední dva loginy do hry jsem ztratil 6000 experience, jen díky aktivní hře a zkoumání lokací.
Sorry, jsem rozladěnej, vadí mi dělat kompromisy jen kvůli tomu, že je dělaj ostatní nebo to je v souladu s jejich rp. Budu moc rád, když mi někdo třeba přes PM poradí, jak mám s tou postavou pokračovat a co s ní mám dělat, aby mne to bavilo a přitom to nebylo v rozporu s logikou postavy a jejího charakteru. A nemyslím si, že bych ji měl postavenou jako nějakou extrémačku. Budu rád za každej rozumnej návrh, ale já už fakt nevím. Chci tady hrát, ale proboha už nevím jak. Cokoliv začnu dělat, narazí na nějaký omezení, problémy či nedostatky.
Jinak kratší řešení je přestat opět hrát NWN. Možná by se vám tu i ulevilo, že jo..