Nadále sem má přístup každý a nadále se i zde občas řeší zajímavé věci. Z 90% tu jsme povětšinou dospělí, tak prostě nechápu proč se nemůžeme vyjadřovat alespoň na společensky přijatelné úrovni.Nalkanar wrote:Skupina je "Pro otrlé", očividně na to nemáš, tak odejdi ze skupiny a bude klid.
A nějak jsem si v "pravidlech vyjadřování na foru "nevšiml dodatku, který by dovolil ve SPAMu vulgarity používat.
To bych mohl, ale netuším proč bych měl podávat jakýkoliv tebou sepsaný návrh za tebe, jsi snad nesvéprávný?Prasokralik wrote: Mimochodem, taky bys mohl podat návrh na předělávku toho pravidla, už jsem ho pro tvé účely vhodně upravil ve tvé citaci, aspoň to zaručí, že se nikdo nikdy nebude cítit pohoršen.
Ty i Nalkaran jste oba v prohřešcích za nevhodné chování na foru - oba jste za něj dostali trest. Tedy by jste se oba mohli nad svým vyjadřováním zamyslet a ne mi říkat ať to nečtu či ať si někoho dávám do ignorlistu. Mé povzdechnutí není mířeno urážlivě, ale věcně. A oba jako dospělí by jste se občas mohli i dospěle zachovat.