Ceny v kramech
Re: Ceny v kramech
Roid ma v obchode 2 itemy za 0gp. Nevim jestli je to bug, ale predpokladan ze ano. Jsou to tusim Dabelsky stovik a Temny koren (u nej je dost podivny, ze ma v popisu "zvysuje reflexi a reakce" a ve sutecnost zveda odolnost) obcas to chce kouknout na popisku jestly to dela opravdu co ma.
Isabel
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Krato, kde se nachazis??
nerikaj ze v hospode u Prasknutyho dzbanku, nebo ze by na vylete ve stokach?
P.S: tusim ze se mu zalibilo ve sotkach pod chudinskou ctvrti misto staryho ucitele.. ale jenom odhaduju... a jak se to jemnuje to uz si taky nebzpomenu.
nerikaj ze v hospode u Prasknutyho dzbanku, nebo ze by na vylete ve stokach?
P.S: tusim ze se mu zalibilo ve sotkach pod chudinskou ctvrti misto staryho ucitele.. ale jenom odhaduju... a jak se to jemnuje to uz si taky nebzpomenu.
A zase se craftí...
on prodává něco za 0gp? pche.. to je bug, takobej Roid nikdy nebyl 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Tohle jsem mimochodem jako bug hlasil hned po wipu....
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
dabelsky byl v poho za 50, temny sem opravil , to zn ze je tam mozna este jeden item. Orlim okem sem ho nezjistilMorendred wrote:Roid ma v obchode 2 itemy za 0gp. Nevim jestli je to bug, ale predpokladan ze ano. Jsou to tusim Dabelsky stovik a Temny koren (u nej je dost podivny, ze ma v popisu "zvysuje reflexi a reakce" a ve sutecnost zveda odolnost) obcas to chce kouknout na popisku jestly to dela opravdu co ma.