Občas se zadaří. Jsem rozdal 5300dmg a dostal potencionálních 4500 dmg
Samozřejmě je to s trojnásobkem na expy
N-E-N-Á-V-I-D-Í-M tyhle RusákyPuxina wrote:...
Jo to je tahle akce http://worldoftanks.eu/cs/news/44/september-missions/KaTo wrote:Jinak tenhle měsíc jede (mimojiné) akce, že za 15 vítězných bitev je 250 000 kreditů.
Fakt je, že je to až nepřirozený, ale naučil jsem se s tím počítat a s 80% pravděpodobností odhadnu výsledek následující bitvy. Kouknu na svoje win/lose ratio a pokud zrovna nemám "přibližně" 50%, je příští hra ložená. Ale naučil jsem se s tím kalkulovat - když mám vyhrát, nasadím tank který chci expit, když mám prohrát dávám prémiák (ten je "výdělečný" i při prohře) nebo nějaký tank "pro radost", kde mě prohra nebolí.Puxina wrote:Jo to nasazování je občas zvláštní...
Ee, jo, není úplně objektivní, ALE... XVM se liší tank od tanku (aspoň to moje XVMPuxina wrote:Problém je že ten XVM někdy značně zkresluje. ...
Může, ale vzhledem k tomu, že pokud IS-3 se postaví T32 na otevřeném prostoru (tj. město) tak IS prostě ODCINKÁ minimálně jednu, dvě rány, kdežto amíkovi do vany projde 100% střel. Nebo jinak - nikdy se mi nestalo, aby mi IS cinkla o vanu, já jo. Samozřejmně ne vždy, snažím se to posílat, abych probil, ale pokud protivník "vrtí" vanou, je tu dost vysoká šance...mimojiné i protože T32 má na svůj tier shitový děloPuxina wrote:...dobrá T32 může ty IS-3 vykosit...
Slušně zahraný KingTiger taky, vcelku mě baví se držet naúhlovaný proti tomu protivnému kanónu a progresivně mu perforovat vanu nebo ten pankáčský plech na věži nad dělem. Hlavně se nenechat zatáhnout do nějakého face to face kolotočářského souboje.Puxina wrote: Ohledně nasazování tanků proti sobě, já osobně to moc neřeším. Ty sice máš mindrák ze sovětů, ale i dobrá T32 může ty IS-3 vykosit.