Puxina wrote:Tak to je obecně známé, že T32 má to dělo fakt děsné, ale tak přebiješ na zlaté a...
...co snad kradu?!

(jako jo, pět jich vozím

, ale skovávám si je na TD) ISuny na dálku, když je "čelně" jsem se naučil prudit HE municí a na blízko (pokud už mě k tomu donutí) to do nich prostě těch pár vteřin než mě vyndají rvu klasickýma s 1/4 cinkotem

. Pokud už je u mě ISuna nablízko znamená to, že prohráváme 13-2

.
Že T32 musí skovávat vanu to vím, ale ve městě se vana fakt blbě skovává na "rovným" asfaltu

(jo, jsou tam úkryty, ALE...). Ale co jsem si vypnul mód obrany/útoku, jsem ušetřen "vnuceného" boje ve městě

a pokud městskou mapu mám, zásadně do něj nejezdím a "prudím" z pozakopečků okolo.
Souhlas, to co popisuješ je úloha scoutů, ale znovu ti opakuju, že pokud to do týmu tierů 8 nahází tier 4/5 scouta, tak tihle "na jedno prdnutí" sfouknutelní (mnohdy i DOST pomalí) chudáci mají MENŠÍ dohled věže jak já

- na co je pak ten scout týmu? Aneb není nad to, když si s heavinou spotnu a vysypu přijíždějícího scouta dřív než on spotne mě. Naopak naši vlastní (mrtví) mi pak poskytují (
pokud je na to "prostor a čas" příjemný štít na vanu, když je u toho kamene, z poza kterého se POKUSILI vykouknout 
). Přijde mi to na palici. Dosah rádia moc neřeším, buď to radio mají už od třetího tieru "maxlý" nebo ho nemají vůbec, což je ve výsledku jedno, stejně ho nedokážou využít

(viz důvody výše).
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. -
neznámý vojín