Otázka ohledně bety

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
desperad
Nováček

Otázka ohledně bety

Post by desperad »

Zdravím, byl jsem u vás sice chvilku ale chtěl jsem se zeptat zda-li ještě pořád probíhá beta Nové Thalie a jak dlouho ještě přibližně bude trvat. Co jsem se dozvěděl tak je beta uzavřená jen pro pár vyvolených, důvod proč se ptám je ten že jsem si Thalii za tu krátkou chvíli extrémně oblíbil a nechce se mi hrát nic jiného když mám volný čas. Děkuji za jakoukoliv odpověď hráč -Katelin Chateau- :?
Would you like a falcon? -Gabriel Iglesias-
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Re: Otázka ohledně bety

Post by Amber »

desperad wrote:Zdravím, byl jsem u vás sice chvilku ale chtěl jsem se zeptat zda-li ještě pořád probíhá beta Nové Thalie a jak dlouho ještě přibližně bude trvat. Co jsem se dozvěděl tak je beta uzavřená jen pro pár vyvolených, důvod proč se ptám je ten že jsem si Thalii za tu krátkou chvíli extrémně oblíbil a nechce se mi hrát nic jiného když mám volný čas. Děkuji za jakoukoliv odpověď hráč -Katelin Chateau- :?
Nová Thalie ještě není spuštěná, probíhá akorát testování povolání na zvlášť serveru, do kterého se může připojit kdokoli z hráčů poté, co si nainstaluje vše potřebné.
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
desperad
Nováček

Post by desperad »

Dobrá tak v tom případě se rád přidám k testování protože mám už dlouhodobej absťák na Thalii :wink: :D
Would you like a falcon? -Gabriel Iglesias-
Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

Amber wrote: Nová Thalie ještě není spuštěná, probíhá akorát testování povolání na zvlášť serveru, do kterého se může připojit kdokoli z hráčů poté, co si nainstaluje vše potřebné.
Upřesním. Testování povolání běží jen když spustím server.
Nyní se testovací server využívá pro jiné účely.
Locked