Puxina wrote:...
Jo, to MM je totálně pošahaný...což tvrdím už dlouho. Teď o víkendu to posunulo na další lvl.
Už v pátek jsem řval smíchy (ke konci, na začátku jsem byl "mírně" nakrklý) nad tím, jak můj 6tý tier německý meďák (VK 30.02 M) byl v 90% nasazován mezi 8mičky. Naštěstí jsem pochopil svoje místo a prostě jsem se "za-bush-campil" a nastřílel si skoro pokaždé svojí dmg, než mě nějaká osma vyndala na ránu (až dvě

).
V sobotu jsem ho střídal jen s 6tkovým čínským meďákem (mimochodem, kromě podprůměrné deprese děla je to moooc hezký střeďáček) a ten byl naopak 80% nasazován jako top

(tj. mezi sobě "rovným" 6.tierem) a zbytek 20% buď s 7 nebo 8.
Vrtalo mi to hlavou, tak jsem v neděli k VK 30.02 M, už úmyslně bral jen 2.tier brita (Cruiser Mk III.), s kterým jsem si "cíleně" lovil "výhry" + expil z 90+% posádku (na dvojce razím teorii, že i prohraná bitva se "z křoví" dá zvrátit

a pernamentně to dokazuju praxí

). A situace se opakovala. Němec pernamentně mezi osmičkami. Brit ze začátku jen mezi "svými" a pak najednou jen mezi trojky

, jak se ten podě...eee...vychytaný MM mi snažil vnutit "prohry" (za včerejšek mám něco přes 60% výher...systému navzdory

, hlavně díky britovi, který dokáže vystřílet...VŠECHNO

co uvidí).
Když vidím po nahrátí díky XVM nasazení, je mi jasný o co se "systém MM" snaží...jak to říká ten Ruský mago...ee...developer: "Snažíme se o vyrovnání týmů za každou cenu"

).
P.S.
Jediná bitva z neděle, kdy jsem byl s němcem výjimečně "top". Tak tam se pro změnu hezky ukázalo, jak "krásně" byly hozený čety, soupeřova byla (jak dle XVM a posléze, nečekaně, podle výsledku) "elitní"

a naše obě...tak nějak..."polské"

(o tom, že zbytek soupeřova týmu měl papírově naježdění "víc" a "líp" ani nemluvím...
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. -
neznámý vojín