Kde pracujete / Co studujete?
Re: Kde pracujete / Co studujete?
Operator logisiky
ACC Bziik
Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec
Robert Ness-Kněz na baterky
Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec
Robert Ness-Kněz na baterky
Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
Xtech /seřizovač bořek ničitel práce všeho druhu
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
Zajímavé... právě jsem zjistila, že jednoho člověka tady znám osobně
Já studuji angličtinu a češtinu v Olomouci
Já studuji angličtinu a češtinu v Olomouci
Tak zase trochu z jiného soudku
: Přírodovědecká fakulta Masaryčky, obor Molekulární biologie a genetika.
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
-
xxxMajkyxxx
- Urozený
Prace: ČEZ, a. s. - odbor pro intení komunikaci, produkce.
Škola: v současné době přerušené studium na ČZU v Praze obor Informatika.
Škola: v současné době přerušené studium na ČZU v Praze obor Informatika.
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
heh tak okolo vas se citím jako mala veš
Práce: obsluha mycí linky v pekárně Hruška Ostrava Martinov(myjeme ty bedny které pečivem zasobují skoro cely moravskoslezky kraj a nejenom pro obchod hruška ale i jiné, denně přes 3000beden mi projde rukama
)
škola: nedodělané střední odborné učiliště nějakého toho matějčka v porubě - tento rok v záři planuji dodělat
Práce: obsluha mycí linky v pekárně Hruška Ostrava Martinov(myjeme ty bedny které pečivem zasobují skoro cely moravskoslezky kraj a nejenom pro obchod hruška ale i jiné, denně přes 3000beden mi projde rukama
škola: nedodělané střední odborné učiliště nějakého toho matějčka v porubě - tento rok v záři planuji dodělat
"přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý
Vellai Sarco - bělovlasý elf jehož skoro každý zná -aktivní
všichni jsou blázni jen já jsem letadlo.
"Na mě je spolech asi tak jako na odhad v opravně aut" Arnold J. Rimmer
"přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý
Brigáda u Exposale
Pilot paleťáku...
Pilot paleťáku...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
VVD - Lepič folií
TNS Aisa - expert copypaster, maker of final reports! YAY!
TNS Aisa - expert copypaster, maker of final reports! YAY!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
- Kathermara
- Šlechtic
...
Last edited by Kathermara on 20:07 09. Jan 2015, edited 1 time in total.
Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu
Valindra - bardka ze Sluneční říše
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu
Valindra - bardka ze Sluneční říše
Uh jen když vidím tu zeleninu ...brrrr. Ikdyž některé to ovoce kiwi a tak hmm proč ne. 
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Mí prarodiče jedli denně jen sádlo škvarky a prostě jen to co měli ze zabijačky a domácí chleba.
Zeleninu a ovoce prakticky jen na vánoce nebo svátky a prakticky nikdy nebyli nemocní....
Zeleninu a ovoce prakticky jen na vánoce nebo svátky a prakticky nikdy nebyli nemocní....
Hele u nás se jedlo ovoce a zelenina od nepameti. K tomu med, mléko, prasata, bejci, prostě všechno, co je dobré. První tuční jedinci v rodině jsme já a táta. Jinak všichni by splňovali i ta nejtvrdší kritéria.Shaman88 wrote:Mí prarodiče jedli denně jen sádlo škvarky a prostě jen to co měli ze zabijačky a domácí chleba.
A je to tím MSŽ, o kterým se píše na těch milých stránkách, jen u ne to znamená:
Moc Strašně rád Žeru.
PS: samozřejmě nemohu opomenout tátovu speciální úpravu brambor, kterou miluje ze všeho nejvíc. Jak říká: "Brambory mám nejradši přepasírované přes prase."
Tak to já se taky musim podělit s novinkou konečně
Konečně jsem byl minulý týden přijat na vysokou a sice ČVUT - fakulta biomedicínského inženýrství v Kladně.
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
To je náhodou velmi dobrej džob!mandos wrote:Tak to já se taky musim podělit s novinkou konečněKonečně jsem byl minulý týden přijat na vysokou a sice ČVUT - fakulta biomedicínského inženýrství v Kladně.
Na vyžádání.
Jj, já jsem teda na oboru biomed. informatika ale jsem nadšenejkarolina wrote:To je náhodou velmi dobrej džob!mandos wrote:Tak to já se taky musim podělit s novinkou konečněKonečně jsem byl minulý týden přijat na vysokou a sice ČVUT - fakulta biomedicínského inženýrství v Kladně.
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.