World of Tanks

Cokoliv co vás napadne.

Moderators: DM, WB

KaTo
Ďábel

Re: World of Tanks

Post by KaTo »

*zírá na Mollyho* To mi chceš namluvit, že "arcádová" hra, jakou WoT je, někdo bere vážně a podle těch několika pixelů soudí, jaké byly tanky v reálu? Jesus!! Ty mě děsíš! :lol: :lol:
Já na to koukám jako na krabičky s rychlostí, akcelerací, zbraní, velikostí...loool, hledat v tom realitu by mě nikdy nenapadlo :lol: :lol: :lol: .
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Molly23
Ďábel

Post by Molly23 »

KaTo wrote:*zírá na Mollyho* To mi chceš namluvit, že "arcádová" hra, jakou WoT je, někdo bere vážně a podle těch několika pixelů soudí, jaké byly tanky v reálu? Jesus!! Ty mě děsíš! :lol: :lol:
Já na to koukám jako na krabičky s rychlostí, akcelerací, zbraní, velikostí...loool, hledat v tom realitu by mě nikdy nenapadlo :lol: :lol: :lol: .
Doporučuji zkouknout diskuze na WoT facebooku, někdy se člověk fakt zasměje :). Nejlepší je když tam hodí nějakou hádanku a vždy se najde nějaký troll co napíše "to je Maus" a pak nějaký puberťák co napíše "Já mám Is-3" a ted nedávno jsem četl postesknutí jednoho hráče co by chtěl vidět reálný souboj T-29 vs. Tiger I a jeden takový mu tam hned začal rozepisovat statistiky ze hry.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Uff to jsou zase.... no nic.

Zajímavá akce ;) http://worldoftanks.eu/cs/news/44/speci ... nik-space/

A to jsem chtěl zkusit druhou řadu sovětských stíhačů. Ideální čas na expení a nákup jak vidím :) Aspoň se nebude posádka objectu704 flákat.
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Dobrá akce, myslím že ISík si zastřílí :-D
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Jinak občas nějaké info se dá dočíst tady :) otázka jestli to je fakt nebo ne ..... http://www.worldofwars.cz/index.php/top ... ov/page-76

Se asi tanky budou převracet i na záda, když spadnou a tak :)
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

kucik
Temnota

Post by kucik »

KaTo wrote:*zírá na Mollyho* To mi chceš namluvit, že "arcádová" hra, jakou WoT je, někdo bere vážně ....
* Koukne na Mollyho *
* Koukne na KaTa *
* zpět na mollyho *
* na KaTa *

To by přece nikoho ani nenapadlo.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Puxina wrote:Uh :D ted jsem měl výdělek s IS-7 jak s prémiovým tankem a to jsem dostal ještě 25k za 5000 dmg :)

Divné, že jsem neztratil ani HP ze svého tanku, to se stává jednou za deset let :D
Tak právě jsem tě téměř v kreditech dorovnal, tank bez ztráty HP, prokuchával jsem ISíkem 7-9 tiery a tohle byl výsledek :-D
Akorát těch 100k ne a ne dosáhnout :-D
Attachments
IS.JPG
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Pěkné :) a povedené expy.
To máš i s tím bonusem 50k za zabití 5 a více soupeřů. To je ted nějaká mise ;)

Molly23
Ďábel

Post by Molly23 »

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Jojo ty létající tanky jsem viděl. To je nějaký bug. A to že si někdo nahraje a nebo vytvoří pomalování tanku *pokrčí rameny*

Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Jinak trošku vážnější video ohledně nového patche :)

http://worldoftanks.eu/cs/news/46/asap-89/

Jsou tam fajn vysvětleny ten nový mód bitev 7vs7. Vypadá to zajímavě, tak uvidíme. :wink:
Ti němečtí stíhači vypadají divně, ale proč ne. Desítka bude mít au bubínkový zásobník :twisted:

Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Sranda ve třech lidech v četě jsem ještě Bratry ve zbroji neměl. Dobré bitvy ;)
Attachments
shot_070.jpg

Fryn
DM Thalie

Post by Fryn »

Puxina wrote:Sranda ve třech lidech v četě jsem ještě Bratry ve zbroji neměl. Dobré bitvy ;)
Ti byli taky pěkně vydření :), ale celkově byly včera velmi povedené bitvy.
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Fryn wrote:
Puxina wrote:Sranda ve třech lidech v četě jsem ještě Bratry ve zbroji neměl. Dobré bitvy ;)
Ti byli taky pěkně vydření :), ale celkově byly včera velmi povedené bitvy.
No já si už už říkal jestli to dáš nebo ne :D Kloboukovi jsem nechával T-150 a jel jsem na toho posledního a jen jsem viděl jak mu mizí HP a tys ho pak dorazil. :twisted:

Jo hry středáků jsou nejzajímavější, asi bysme mohli někdy zkusit to TS :).

Fryn
DM Thalie

Post by Fryn »

Puxina wrote: No já si už už říkal jestli to dáš nebo ne :D Kloboukovi jsem nechával T-150 a jel jsem na toho posledního a jen jsem viděl jak mu mizí HP a tys ho pak dorazil. :twisted:

Jo hry středáků jsou nejzajímavější, asi bysme mohli někdy zkusit to TS :).
Nj, když jsem u svého AMX konečně nabil zásobník, tak už byl jen na jednu ránu. Moje první šla mimo a pak ... ehm, jsem trochu nesportovně zastoupil ostatním prostor ke střílení, abych ho druhou v klidu dokončil.
Proti TS nic nemám, Klobouk si ho snad taky už doinstaloval.
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Post Reply