Jo to jsem si nedávno říkal, že by si to někteří sprejeři zasloužili, když se občas dívám na ty jejich rádoby výtvoryMolly23 wrote:Dobře mu tak![]()
Jinak

Nejlepší jak ti chlapi na to čumí

Jo to jsem si nedávno říkal, že by si to někteří sprejeři zasloužili, když se občas dívám na ty jejich rádoby výtvoryMolly23 wrote:Dobře mu tak![]()

Code: Select all
Blaničtí rytíři konečně vyjeli! Prý byli spatřeni, jak se snaží nepozorovaně opustit republiku...Code: Select all
Podle aktuální zprávy Miloš Zeman zrušil svůj zítřejší program ke státnímu svátku, protože byl akutně hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici. Podle zprávy lékařského konsilia mu prý musejí ze zadní části chirurgicky vyjmout Haška.Code: Select all
Klausovo Hlavu vzhůru volilo 21 000 lidí, takže pro něj hlasovali jen ti, kterým dal amnestii. A ještě ne všichni. Nevděk!Neco jako tohle? http://www.youtube.com/watch?v=ytgDuV0qOBIBahnak wrote:Jo, to je docela stará věc.
Bojím se dne kdy přistihnu nedejbože svou ratolest jak "sportuje" a namísto trapné situace mi ratolest sdělí ať vypadnu a že trénuje na mistrák.