Heslo
Re: Heslo
Je potřeba otestovat nějaké věci související s NT na serveru, takže proto. Mějte strpení, prosím. 
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
My ostatní tiše čekáme ;D
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Jj, já to už zkoušel v tejdnu a chtěl jsem si naposlesy starou Thalku z nostlagie projít
)
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Tak já poslední dobou moc pravidelně neloguju a na foru nejsem schopný info vyštrachat. Jestli je to už příprava na spuštění NT tak tim líp, čím dřív se to rozjede tím dřív tam budou hráči 
Ty si možná myslíš, že jsem ku%va. Jsem ku%va!
NT nespouštět, v práci máme maglajz s novým softwarem a do března budu těžce zabitej, nešel by start nějak pozdržet?
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
OK.Bahnak wrote:NT nespouštět, v práci máme maglajz s novým softwarem a do března budu těžce zabitej, nešel by start nějak pozdržet?
*otře hadříkem zaprášenou F5*Bahnak wrote:Díky.
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
nééééé tak to vůbec
už zkoušíme a hledáme bugy 
už mě nebaví hrát na Ark. a erpit ve stylu...,,:D, jooo co teď poowníme??, atd.,, už chci nomální RP

do příštího týdne ať to běží!!!

už mě nebaví hrát na Ark. a erpit ve stylu...,,:D, jooo co teď poowníme??, atd.,, už chci nomální RP
do příštího týdne ať to běží!!!
Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!!
Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
To je samozřejmě nesmysl.karolina wrote:A důvod proč by se to nemělo spustit? Jo vlastně už vim, by Bahňák nemohl jet bomby a někdo by ho mohl přeexpit..
Ted nemám čas, ale sraz by to mohl vyřešit. Zkusím za ten pátek vyřešit většinu zbylých chyb. Už jich není moc (nefunknčí trofeje, bugy v pár kouzlech, nahé NPC, nefunkční nové domény a kontrola obchodů - hlavně pak prodej letkvarů). Prakticky už teď je to ve stádiu kdy by tam hráči mohli být vpuštěni, ale lepší určitě bude počkat do doby po srazu (a dát třeba i DM ještě víkendové volno...).