League of Legends

Cokoliv co vás napadne.

Moderators: DM, WB

Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Re: League of Legends

Post by Nalkanar »

Možná jsou to socky a kupují championy a kašlou na runy? :D
.
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

To právě nevím, viděl jsem to už v několika návodech. Je to takové čudné.
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Firefox_
Šlechtic

Post by Firefox_ »

:D To tam mám taky. To beru jak Sazku, ale občas se zadaří a critne to do nich :mrgreen:
Poupátko - :-O
Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
Absinthorix
Bůh

Post by Absinthorix »

navíc v masteries máš za kritickej útok pak pár sekund 10% větší rychlost útoku
Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“

horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu

Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
efu_redo
Rytíř

Post by efu_redo »

Kdyby se tu našel tým, který si chce dát customku for fun nebo tryhard, myslím tím 5v5, ozvěte se do PM. Občas po večerech hrajeme customky.
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Mám dotaz, když v masteries jsou domény Unyielding a Block.
Je tam "Reduces damage taken from champion by 1 (a pak 2 a 3)"

To jako pohltím 1-3 dmg z celkového například 50dmg od nějakého šampa jo? Nebo jak to je?
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Jo, redukuje to jen tak málo, co vím.

http://forums.eune.leagueoflegends.com/ ... unyielding

Jak se tu píše, je to prostě o tom, že se to nasčítá z autoattacků apod.
.
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Aha díky, tak to se spíš hodí pro tankovacího šampa.

Já to právě viděl v buildu support Zyry, což mi tam přijde zvláštní, takže tam radši použiju jiné masteries.

Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Hej už se dávaly ty odměny za rankedy? Tu Victorious Ward skin najdu normálně v obchodě nebo kde?

efu_redo
Rytíř

Post by efu_redo »

Puxina wrote:Hej už se dávaly ty odměny za rankedy? Tu Victorious Ward skin najdu normálně v obchodě nebo kde?
Najdeš ji v obchodě, kde si můžeš koupit skin na ostatní wardy. Stačí si ji zaškrtnout, že ji chceš používat a máš ji.
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Aha díky, mrknu no. ;)

Jinak taky vám přijde, že jsou poslední dobou hráči agresivnější? Dost nadávek a tak. Už aj chodím je na tribunál trestat :twisted:

Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

No hraju jen o víkendech a příjde mi to pořád stejné. I když tule mě pobavil noob, co furt vytahoval, jak je z platiny a ví jak se to hraje a byl to největší feeder, co vůbec nevěděl. Takže akorát takovýhle se dle mě množí.
.
efu_redo
Rytíř

Post by efu_redo »

Čím výše člověk je, tím lepší a snažší komunikace nastává a lidé jsou rozumější a dá se dobře domluvit kdo na jaký post půjde a kdo jakého champa pickne.

Btw. zde jsou stránky, kde když napíšete svůj nick a načítá se vám právě hra, nebo hrajete, je možné vidět v jaké divizi jsou vaši protihráči i spoluhráči, jaký mají skill za champa atp.

http://www.lolskill.net/

Občas, když někdo tvrdí jakej challenger je, tohle ho dokáže snadno usadit.
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

To ti noobové nesmí být skutečně z platiny ;)
.
efu_redo
Rytíř

Post by efu_redo »

Člověk bez skillu se do platiny může dostat jen jednou cestou a to tak, že si zaplatí boost účtu. Takového jsem ale ještě nepotkal. Občas se prostě na druhou stranu může stát že člověk nemá svůj den a hraje jako tele. Za to v goldu jich je prý spousty. Všichni jsou gold 5 a mají tak nízké MMR, že by mohli hrát dle ELO systému v bronzu. Ostatně ELO určuje pouze výšku skillu v průměru a globálu. Bohůmžel, jak se jednou člověk dostane do bronzu, silveru, goldu atp... už nemůže spadnout níže. Proto je zde MMR, což je aktuální skill. (zde si ho můžete ověřit http://op.gg/mmr/region=NA )

ELO neurčuje aktuální skill tak dobře jako MMR a proto, když někdo zapne ranked, protivníci se mu vybírají dle MMR a né dle ELA. A tak může nastat případ, kdy člověk je v goldu a hraje s diamondama proti samým diamondům. Pokud vyhraje, jeho MMR a ELO vysoce vzrostou a příště dostane ještě těžší soupeře. Pokud prohraje, přijde o menší hodnotu ELA i MMR než by dostal za výhru. Takže to, že někdo má vysoké ELO neznamená že má i vysoký skill, tudíž MMR. Takže pokud budu třeba diamond 5 a budu potom co se tam dostanu neustále prohrávat, z Diamondu nespadnu, ale MMR se mi tak sníží, že mi to může hledat soupeře v Silveru, protože "to je můj aktuální skill."
Post Reply