Vtípky

Chcete se zasmát či pobavit ostatní?

Moderators: DM, WB

kucik
Temnota

Re: Vtípky

Post by kucik »

Otevřený dopis panu Stanislavu Pencovi

Vážený pane Penci,

těší nás Váš neutuchající zájem o policejní symboliku i skutečnost, že se zamýšlíte nad významem právě našeho útvarového znaku. Ústředním motivem našeho znaku je klasický meč s přímou čepelí a křížovou rukojetí, který je již odpradávna velmi častým symbolem práva, boje a moci. Obvykle symbolizuje nebojácnost, čest a cílevědomost. Náš meč má v dutině jílce ukryt pergamen s Kodexem cti naší jednotky, což pro nás zvyšuje jeho magický význam. Zavěšená miska rovnoramenných vah potom symbolizuje spravedlnost a nestrannost při vymáhání práva. Miska je vyrobena z mosazi pocházející z vystřílených nábojnic a po jejím obvodu je vyraženo naše útvarové heslo „Čest a spravedlnost“. 15 jazykových mutací hesla symbolizuje nejen věkovou hranici trestní odpovědnosti v České republice, ale zejména mezinárodní charakter zločineckých skupin, kterými se především zabýváme. Řetězy na kterých je miska zavěšena, mají každý 182,5 článku, což v součtu představuje naši nepřetržitou připravenost sloužit zájmu zákonů a občanů této země. Uvnitř misky je prášková substance bílé barvy, která vyjadřuje symbol převažující formy nelegálních drog proti kterým bojujeme. Na pozadí popsaných symbolů je list konopí, který svými kopinatými listy směřujícími do všech světových stran symbolizuje všudypřítomnost drogového problému a rizik spojených s jejich užíváním. Sedm ostrých listů s pilovitými okraji má reprezentovat syrovou realitu drogové závislosti, která je na hony vzdálena salonním úvahám legalizačních aktivistů. Symbol této rostliny je mementem pokrytectví protidrogových politik těch států, ve kterých bývá téma zneužívání marihuany a jejich rizik bagatelizováno či přímo znásilňováno jako zástupné politické téma. Stonek listu, který zakrývá hrot meče, symbolizuje kořeny tradičních hodnot, na kterých je naše společnost postavena a jejichž ochraně jsme se rozhodli sloužit.

Doufám, že jsem zběžným výčtem významu našeho útvarového znaku, který s hrdostí již více než 22 let nosíme, dostatečně ukojil Vaši badatelskou zvídavost.

V úctě
plk. Mgr. Jakub Frydrych
ředitel Národní protidrogové centrály
Policie České republiky"
Image
Fakt by mě zajímalo, na čem tenhle člověk ujíždí :mrgreen: Můj osobní tip je LSD.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

:D
Attachments
1384958537.png
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
de Aers
Urozený

Post by de Aers »

Hahá ! Masakr ! :D
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
Braenn
Bůh

Post by Braenn »

Proč je lepší být ženou. Já bych to spíš nazvala Proč je horší být mužem. :D

http://www.libise.eu/2012/01/proc-je-lepsi-byt-zenou-1/
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Braenn wrote:Proč je lepší být ženou. Já bych to spíš nazvala Proč je horší být mužem. :D

Hehe dobré a trefné :)
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Molly23
Ďábel

Post by Molly23 »

Braenn wrote:Proč je lepší být ženou. Já bych to spíš nazvala Proč je horší být mužem. :D

A proto fandím feministkám! :lol: Tedy aspon těm, co nechtějí matriarchát.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
KaTo
Ďábel

Post by KaTo »

Jako zasmál jsem se, ne že ne :D :D . Ale...
...ale dobrá polovina "rádobynevýhod" mi přijde směrem k chlapovi uměle vnucená, netuším co to by to muselo být za metrosexuála, že by tu situaci vnímal jako nevýhodu. Druhá půlka jsou...taky umělé problémy :lol: , které chlap pro změnu ani nevnímá :lol: .

P.S.
Jeden příklad za všechny - můj ty smutku, který z chlapů má problém, že krámy s hadrama pro ženy převyšují krámy pro chlapy a dokonce v poměru 4:1 :shock: :roll: :wall: :D :lol: :lol: ? To má být jako PROBLEM chlapa? Mi přijde, že to psala ženská v Americe (ideálně nějaká zaměstnakyně gender-studies :lol: ) u který lobovala redaktorka časopisu Harpers-Bazaar :lol: , aby jí zvedla zisky.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Jesper
Poutník

Post by Jesper »

Pochopil jsem, zasmál se. Ale jak už zde zaznělo, je to zbytečně dlouhé, na což doplácí kvalita. Rád ocením nadsázku, ale jen ocamcať pocamcať.

Mimochodem, brát situaci znásilněné ženy jako pozitivum je imho opravdu velká kravina.
KaTo
Ďábel

Post by KaTo »

Jesper wrote:Mimochodem, brát situaci znásilněné ženy jako pozitivum je imho opravdu velká kravina.
Právě z toho budu usuzuji, že to psala nějaká káča z fem-corpsu :D . Protože podle nich je znásilnění i to, když jí chlap v hospodě sáhne na zadek. Tak to pak chápu, že v kruhu podobných "kolegyň" je dotyčná utěšovaná :lol: a na své "znásilnění" i patřičně hrdá :wall: .
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Molly23
Ďábel

Post by Molly23 »

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Jesper
Poutník

Post by Jesper »

Když už jsme u těch feministek, tahle stránka je vtip sama o sobě: http://www.feministky.com/

Jsem příznivce rovnoprávnosti mezi muži a ženami a nelíbí se mi, když se zvrhne v diskriminaci (a to jak pozitivní tak i negativní). Na druhou stranu si nemyslím, že autoři/autorky myslí články na této stránce vážně.
kokosak
Ďábel

Post by kokosak »

Jesper wrote:....
Image
PUF!
kokosak
Ďábel

Post by kokosak »

A když už sme u těch trolů, tak

Francis: http://www.youtube.com/watch?v=cW28VSmXnCo

Coppercab: http://www.youtube.com/watch?v=EY39fkmqKBM

A last, but not least, matka všech trolů: Angry german kid: http://www.youtube.com/watch?v=PbcctWbC8Q0
PUF!
Diemo
Mistr

Post by Diemo »

Image
Sobik
Rytíř

Post by Sobik »

Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Post Reply