nemohu se přihlásit

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

slouly
Nováček

Re: nemohu se přihlásit

Post by slouly »

zkouším to s účtem reichi. omlouvám se tohle jsem zapomněl napsat :)
kucik
Temnota

Post by kucik »

Aha...koukám opět zabanovaná IP. Zkus to teď.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
slouly
Nováček

Post by slouly »

děkuju moc už to jde :)
Kraken
Nováček

Post by Kraken »

Hoja lidi,
mám menší problém, snažím se připojit do hry, někdy hodí hned byl jsi zaveden, jindy mě to pustí do hry, ale objevím se mrtev se zprávou: //Debug info: Zranil te Thalie bez pouziti stinovych zraneni. Umiras. No a když už mě to hodí do podsvětí, tak Astarot na mě vybalí, že nemám svázanou duši s žádným chrámem. Zkus relog, poté DM. Relog nepomohl. ACC: CoJeee (Krakena mám, protože si ani za boha nevzpomenu na heslo) Zkoušeny i účty kemů Joker a Robin, stejný problém.

Ještě možná jak info, že hraju z jiné IP než kdysi, ale co jsem kontroloval, tak IP mám nekontrolovat a raději jsem ji i změnil, nevím, jestli nedělá něco i to, že hraju z UK.
Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

Kraken wrote:Hoja lidi,
mám menší problém, snažím se připojit do hry, někdy hodí hned byl jsi zaveden, jindy mě to pustí do hry, ale objevím se mrtev se zprávou: //Debug info: Zranil te Thalie bez pouziti stinovych zraneni. Umiras. No a když už mě to hodí do podsvětí, tak Astarot na mě vybalí, že nemám svázanou duši s žádným chrámem. Zkus relog, poté DM. Relog nepomohl. ACC: CoJeee (Krakena mám, protože si ani za boha nevzpomenu na heslo) Zkoušeny i účty kemů Joker a Robin, stejný problém.

Ještě možná jak info, že hraju z jiné IP než kdysi, ale co jsem kontroloval, tak IP mám nekontrolovat a raději jsem ji i změnil, nevím, jestli nedělá něco i to, že hraju z UK.
Jakou zakládáš postavu?
Kraken
Nováček

Post by Kraken »

Shaman88 wrote:

Jakou zakládáš postavu?

Prvně jsem zkoušel Hirana a pak jsem zkoušel obyč člověka fightera.
Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

Kraken wrote:
Shaman88 wrote:

Jakou zakládáš postavu?

Prvně jsem zkoušel Hirana a pak jsem zkoušel obyč člověka fightera.
Dáváš 1. lvl zloděje?
Kraken
Nováček

Post by Kraken »

Hmmm, ne. Jsem zase pospíchal než abych si všechno pročetl. Už ok, sry a DÍK!
Kathermara
Šlechtic

Post by Kathermara »

Tak a už se mi taky nejde připojit. Normálně jsem si založila postavu a hrála, došla jsem k obchodníkovi s věcma v úvodních lokacích, pak mi to spadlo, napsalo: Byl jsi zaveden. A teď už se nemůžu lognout, pořád píše timeout... kontrolu ip mám vypnutou. Navíc to předtím šlo, tak nevím, v čem je zas chyba.
Chaotic Evil Mistress

Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu
Valindra - bardka ze Sluneční říše
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

Kathermara wrote:Tak a už se mi taky nejde připojit. Normálně jsem si založila postavu a hrála, došla jsem k obchodníkovi s věcma v úvodních lokacích, pak mi to spadlo, napsalo: Byl jsi zaveden. A teď už se nemůžu lognout, pořád píše timeout... kontrolu ip mám vypnutou. Navíc to předtím šlo, tak nevím, v čem je zas chyba.
Mě to teď vyhodilo taky :cry:
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

Pokud váš to vyhazuje jako "Byl jsi zaveden." tak vás server kickuje protože něco děláte špatně, pokud časový limit vypršel,tak asi někdo stále stahuje.
Kathermara
Šlechtic

Post by Kathermara »

Shaman88 wrote:Pokud váš to vyhazuje jako "Byl jsi zaveden." tak vás server kickuje protože něco děláte špatně, pokud časový limit vypršel,tak asi někdo stále stahuje.
Takže kliknout na šipku u obchodníka, abych se podívala na další zbroje, je špatně? :D
Asi mi to dneska nemyslí, ale kdo co stahuje a co to má společného se serverem?
Chaotic Evil Mistress

Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu
Valindra - bardka ze Sluneční říše
sandoftime
Urozený

Post by sandoftime »

Víceméně to samé co kathemara. Hotové postavy to nepustí do hry, novou postavu to do hry pustí, ale jeden nikdy neví, kdy ho to kopne s hláškou "You have been booted" (byl jsi zaveden je český překlad tohoto). Pozn: ani u jedné nemám převedeného rogua na dobrodruha.
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

sandoftime wrote:Víceméně to samé co kathemara. Hotové postavy to nepustí do hry, novou postavu to do hry pustí, ale jeden nikdy neví, kdy ho to kopne s hláškou "You have been booted" (byl jsi zaveden je český překlad tohoto). Pozn: ani u jedné nemám převedeného rogua na dobrodruha.
Ten převod se řeší až ve hře, při každém lognutí.
Ověřím zítra, jdu spát.
Zsarx
Nováček

Post by Zsarx »

Zdravím,

mám stejný problém jako už něktetří předemnou. Založil jsem si účet "Skull" a všechno vyplnil dle návodu, ale pokaždý když se snažím lognout character tak "you have been booted". Všechno jsem překontroloval a aktualizoval, nevím v čem je problém.
Locked