RP předměty spojené s převodem postav

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Amber
Čestný člen týmu Thalie

RP předměty spojené s převodem postav

Post by Amber »

Jak jsem uváděla už dřív, budu vytvářet převáděné RP předměty pro staré postavy, jejichž hráči mě o to spolu s převodem na NT požádali. Mějte prosím strpení, během nejbližšího týdne se pokusím slíbené itemy předat. Samozřejmě bude možné dohodnout se na čase předání, pokud si vás nenajdu ve hře sama. :twisted:

Případné další žádosti nebo dotazy směřujte buďto sem nebo mně do PM, díky.
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Re: RP předměty spojené s převodem postav

Post by Amber »

Výše uvedené platí i pro oblečení s tím, že prioritně nabízím možnost pro staré postavy, které byly převedené na NT, a taky pro nově založené postavy s vizitkou.

Samozřejmě by se jednalo jen o oděv bez jakýchkoli bonusů, ale ušetříte tak čas strávený u barvíře a náklady spojené s přešíváním. ;) V případě zájmu mi pište PM, díky.
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Locked