Jo když se chceš hádat tak klidně.
Hádat se nechci, nerad se hádám, raději píši fakta.
A) Ano byla to chyba, je už opravená. Více se o těchto chybách rozepíšu na konci.
Ještě dnes ráno tato chyba opravena nebyla
B) Nevšiml jsem si žádného reportu buglých frakcí.
můj report buglých frakcí si můžeš přečíst v chybách, konkrétně ilithid či platnéř a zákazník v duergaří čtvrti
C) Podtemno je obtížné na hraní, to bylo vždycky, máte výzvu, sezen si partu, postav si postavu co s tím nemá problém. (Strigu ti zabije každá mág)
Podtemno nebylo nikdy nijak těžké na hraní, neboť staré podtemno mělo low-level lokace s nízkým creepem - našel jsem z města tři cesty a ani jednu jsem solo nebyl schopen přežít. Podtemno nepůjde hrát bez party? Jedna věc je podporovat hraní v družině, druhá věc je nastavit svět tak aby nešel hrát bez ní. Stirgu možná zabije každý mág (můj ji třeba zabít nedokázal), ale dnes ráno to zkusil bojovník, a proti AB 21 čoveče nic moc.
D) Illithid už funguje, u Bronzového nevidím chybu.
Výborně, díky za report. Chybu bronzového máš vypsanou v chybách.
E) Jo to je příprava do budoucna, to jsem první bod co ti akceptuju, že si na to můžeš stěžovat.
Taktéž děkuji za vysvětlení, taktéž akceptuji.
F) Nechápu - proč by nešlo putovat klikáním myši.
Neboť herní plocha není tvořena rovnou plochou, ale hrboly a kopci z placeblů, po kliknutí namísto toho aby PC vyrazilo z bodu A do bodu B setrvává na bodě A zaseklá a snaží se přijít na to co po ni chceš.
G) To je zřejmě chyba u tebe, já koukal že si jde koupit malý štít, koženou zbroj a zbraň a ještě ti zbyde něco na lektvary.
Díky za vysvětlení, taktéž jsem byl schopen zakoupit pouze lehkou zbroj (ne střední) a bacátko, na malý štít třeba mě už nezbylo. Ale vytáhl jsem to na AC 13 tak to beru jako úspěch.
H) To nevím, podtemno neznám, nicméně bude to souviset s bodem X.
To je možné, do žádných reportů jakéhokoliv testování jsem nikdy přístup neměl.
I) Jsou nastavené jiné podmínky, na nízkých lvlech jsou velmi důležití mágové a jiní summoneři. Celkově podtemno je drsnější, zkus povrch.
Frakce by neměla rozhodovat o náročnosti hry. Podtemno si nevybírám kvůli "obtížnosti" creepu, ale kvůli atmosféry, lidí, RP a náplně hry jako takové. Takže bohužel.
J) Bez komentáře.
Doporučuji zkusit na vlastní kůži, pak budeš mít komentář sám.
K) Řeč - jazyky neměli být dostupné nyní, ale až v nějakém řádově třetím větším patchi. Omlouvám se tedy že jsem je tam přidal a v prvním (opravdu jen v prvním) nastavení byly buglé... a že jsem to narychlo do necelých 8 hodin celé předělal a opravil.
Omluva přijata
X - Poslední 3 měsíce jsem na foru veřejném i Brainstormovém hledal testety kteří by zkoušeli NT. Kromě karoliny, Diema a Mollyho se mi nepřihlásil praktcky nikdo. Tito hráči testovali povrch. Když se blížilo spuštění tak jsem do testu dal přístup také některým hráče podtemna, nebudu jmenovat, jistě je znáš. Tito hráči testovali podtemno a žádnou z chyb které píšeš výše mi nenahlásili.
Tohoto aktu si nejsem vědom, tedy nejspíše mi unikl jakýkoliv officiální příspěvek teamu, ve kterém by byl text s žádostí o pomoc v tomto směru. O víkendu jsem mluvil s kluky co testovali podtemno, kupříkladu to že v podtemnu nejde spát ti prý hráči hlásili opakovaně, taktéž hlásili problémy které jsem ve svém příspěvku zmínil, jmenovitě třeba onu stirgu s AB 21 či výhonky s paralýzou, tudíž tvou výmluvu "že ti žádnou z chyb které píšu nenahlásili" nemohu bohužel akceptovat.
Nadále bych to už prostě nerozebíral, znovu opakuji že jsem nevěděl, že to co je spuštěno je testovací verze a že namísto hraní vlastně jen testujeme co všechno ještě nefunguje. Z Rejtyho oficiálního vyjádření to prostě takto nevypadalo, tak se prosím nezlobte nad mou původní nevraživost, neboť dle Rejtyho slov jsem prostě čekal jen "pár chyb" a ne shard na kterém nejde nic.
Aulus již vše uvedl na pravou míru a já všem držím palce a pevné nervy s testováním kterého se bohužel nezúčastním.