OPRAVENO: Tohle je konečná pro všechny bugery
OPRAVENO: Tohle je konečná pro všechny bugery
Logl jsem se, založil jsem postavu (1. level zloděj, skillpointy jsem nechal na pokoji, naklikal jsem featy) a v úvodní lokaci jsem se objevil mrtvý. Poté, co HP doklesaly na -10, teleportovalo mě to do podsvětí, odkud mě Astaroth nepustí a v logu se vypíše hláška "Tohle je konečná pro všechny bugery".
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Re: Tohle je konečná pro všechny bugery
Zkontroluj si, jestli jsi udělal vše podle tohoto návodu: http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... 192&t=6254
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
A co to byl za feat co jsi naklikal? Tipuji zaměření na zbraň?
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Postupoval jsem podle návodu, featy byly "štěstí hrdinů" a "železná vůle".
Neudělal jsi relog ve startovní lokaci?J.F.Payne wrote:Logl jsem se, založil jsem postavu (1. level zloděj, skillpointy jsem nechal na pokoji, naklikal jsem featy) a v úvodní lokaci jsem se objevil mrtvý. Poté, co HP doklesaly na -10, teleportovalo mě to do podsvětí, odkud mě Astaroth nepustí a v logu se vypíše hláška "Tohle je konečná pro všechny bugery".
No, to přímo ne. Když jsem se ale chtěl lognout prvně, napsala mi hra, že nemám nějakej hak. Tak jsem ho stáhnul a pak se stalo toto.
Tím to bude, do budoucna to určitě opravím.J.F.Payne wrote:No, to přímo ne. Když jsem se ale chtěl lognout prvně, napsala mi hra, že nemám nějakej hak. Tak jsem ho stáhnul a pak se stalo toto.
Problém je v tom že se dá zatím bugovat pokud relogneš ve startovní lokaci, takže je to omezeno právě tímhle - po relogu tě to zabije a dostaneš se do podsvětí odkud nemůžeš. Byla to nejrychlejší možnost, tak oprava bugů bude náročnější.
- G-ladiator
- Urozený
Jsem si docela jistý, že jsem ve startovní lokaci relognul a nezabilo mě to.
Zřejmě to bylo ještě před tou opravou.G-ladiator wrote:Jsem si docela jistý, že jsem ve startovní lokaci relognul a nezabilo mě to.
Zemřela jsem a Astarot mi hlásí to samé. Tělo zmizí, takže jsem zaseklá v podsvětí.
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Furt umírá a hlásí jí to tohle..hlásí to ještě někomu?Pajule wrote:Zemřela jsem a Astarot mi hlásí to samé. Tělo zmizí, takže jsem zaseklá v podsvětí.
Na vyžádání.
No furt neumíram
nejsem paladin 
Nieninquë - legenda