CO VAM NA THALII CHYBI?
Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
Tak ony zas ty dynamický zbraně maj taky něco do sebe.... 
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Myslíš to, jak po prvním tasení meče se všechny zbraně nastaví na střed těla a dotyčný pak vypadá jako velmi svérázná ježovka?J.F.Payne wrote:Tak ony zas ty dynamický zbraně maj taky něco do sebe....
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Já bych je obětoval. Nebyly používány všema, emoce jsou využitelnějšíJ.F.Payne wrote:Tak ony zas ty dynamický zbraně maj taky něco do sebe....
.
Já mám ty vzhledy zbraní taky rád, ale je s nima čimdáltim větší potíž.
Možná by se je povedlo fakt předělat na součásti oblečení, nebo třeba do podoby těch batohů.... možná by to ani nebyl takovej problém. Zkusim se v tom povrtat.
Možná by se je povedlo fakt předělat na součásti oblečení, nebo třeba do podoby těch batohů.... možná by to ani nebyl takovej problém. Zkusim se v tom povrtat.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Výraznější hudba v lokacích. A pro Karathu v noci i jakákoli hudba.
Nejsem si jistá, doputoval k vám ten balík lokační hudby, co jsem kdysi posílala přes Daanriho? Případně se klidně nabízím k dodělávce.
Nejsem si jistá, doputoval k vám ten balík lokační hudby, co jsem kdysi posílala přes Daanriho? Případně se klidně nabízím k dodělávce.
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Zřejmě ne, v modulu je jen ta z ST.Braenn wrote:Výraznější hudba v lokacích. A pro Karathu v noci i jakákoli hudba.
Vedoucí týmu Thalie
A je zájem? 
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Podle mě jsou i nynější hudby hezké, ale každá možnost navíc se určitě hodí.Braenn wrote:A je zájem?
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
-
sandoftime
- Urozený
Batohy a opasky. V modulu co jsem koukal u krejčího toho je hodně co se týká oblečení ale stále je co přidávat. Ty věci jsou dokonce už hotové, opravdu stačí jen přidat do modulu. Opět odkážu na jiné moduly kde to mají a bez problému funkční. ( nejrůznější katany, šavle, dvoušavle na zádech apod.)kucik wrote:Já mám ty vzhledy zbraní taky rád, ale je s nima čimdáltim větší potíž.
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Tohle tam je, je to model krku...sandoftime wrote:Batohy a opasky. V modulu co jsem koukal u krejčího toho je hodně co se týká oblečení ale stále je co přidávat. Ty věci jsou dokonce už hotové, opravdu stačí jen přidat do modulu. Opět odkážu na jiné moduly kde to mají a bez problému funkční. ( nejrůznější katany, šavle, dvoušavle na zádech apod.)kucik wrote:Já mám ty vzhledy zbraní taky rád, ale je s nima čimdáltim větší potíž.
Na vyžádání.
- Bruciacullo
- DM Thalie
ta tak je tam toho mrtě...karolina wrote:Tohle tam je, je to model krku...sandoftime wrote:Batohy a opasky. V modulu co jsem koukal u krejčího toho je hodně co se týká oblečení ale stále je co přidávat. Ty věci jsou dokonce už hotové, opravdu stačí jen přidat do modulu. Opět odkážu na jiné moduly kde to mají a bez problému funkční. ( nejrůznější katany, šavle, dvoušavle na zádech apod.)kucik wrote:Já mám ty vzhledy zbraní taky rád, ale je s nima čimdáltim větší potíž.
Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
Tak mi to pošli.sandoftime wrote:Batohy a opasky. V modulu co jsem koukal u krejčího toho je hodně co se týká oblečení ale stále je co přidávat. Ty věci jsou dokonce už hotové, opravdu stačí jen přidat do modulu. Opět odkážu na jiné moduly kde to mají a bez problému funkční. ( nejrůznější katany, šavle, dvoušavle na zádech apod.)kucik wrote:Já mám ty vzhledy zbraní taky rád, ale je s nima čimdáltim větší potíž.
Nemam prehled, co v modulu uz je a neni. Kdyztak hod odkaz co konkretne a kde.sandoftime wrote: Batohy a opasky. V modulu co jsem koukal u krejčího toho je hodně co se týká oblečení ale stále je co přidávat. Ty věci jsou dokonce už hotové, opravdu stačí jen přidat do modulu. Opět odkážu na jiné moduly kde to mají a bez problému funkční. ( nejrůznější katany, šavle, dvoušavle na zádech apod.)
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
- Lord_Berserk
- Velmistr
Jen takovej poznatek ... vcera sem asi na 5x tahal vsecky Haky, a protoze sem je potreboval este na druhej komp a nenasel vetsi Flasku, tak sem je znovu prebalil do Raru v ty nejvetsi Ultra kompresi a misto 2.1GB mi to vyslo na 1.3GB ... mozna by to jedinci s pomalejsim pripojenim ocenili na webu 
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking