On: Jsi taková pěkná, atraktivní a roztomilá.
Ona: To říkáš jen abys mě dostal do postele!
On: A dokonce i chytrá!
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Dneska náš cvičící na ekonomii proklikával tabulku s výsledky příkladů...
"Tak to nám krásně vychází. Vyzkoušíme ještě jak nám funguje interaktivní tabule..."
Začal klikat na tabuli prostředníčkem a po chvilce toho nechal.
"Tak zase k počítači at si neopotřebuju Kalouska..."
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Babiš rybaří a uloví zlatou rybku. Rybka mu slíbí, že když ji pustí, splní mu za odměnu jedno přání. "Chcel bysom byť ministrom," řekne jí na to Babiš. A tak ho rybka promění v bonsai.
Puxina wrote:Já bych se tomu ani nedivil, je to dost hloupý projev .
Jinak hezké boty ...pro drowky.
Hmm, a po sundání bot budu mít speciální zbraň omráčení nepřítele smradlavejma nohama (ten plast)... a vůbec, chudák ten pavouk
Musím souhlasit. Chudák pavouk. Ten má rád klid, sucho, teplo a tmu.
je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru