To máš dobrý, že jsi ho aspoň vyprovokoval. Mě se na staré Thálii stávalo to, že mě čistě sejmul (a komunita NWN se nad tím jen bavilaBahnak wrote:LOL, právě se mi podařilo nakrknout svého familiara který mě jedním šmahem sejmul - inu, nečekal jsem to.
Předcházelo tomu plošné kouzlo "sleep", bohužel familiar se nacházel v zóně dopadu kouzla, nezčervenal, ale prostě mě zabil.
Čaroděj
Re: Čaroděj
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
- -darkvision-
- Bůh
Yop to byl. Nevím jak jsou přítelíčci upraveni na NT. Já mám toho diblíka ohnivýho. Redukce/regen.Barbar321 wrote:Taky bych to tipoval. Můj se neregeneruje.Caehan wrote:A nebyl to pritelicek, co má regen už v původní verzi?-darkvision- wrote:
Výpis vyhazuje regen 0. Ale skutečnost je taková že se přítelíček regeneruje. Viděl jsem to na vlastní oči![]()
![]()
Otázkou ale pořád zůstává, jak je to s tím nastavením. Kdy vlastně má dostávat tu +1 do regenerace, je-li psáno +1 za každých 5lvl tj. 1-5 je +1 nebo +0 a nebo až na 6-tém lvl dostane tu +1?
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Měl by čaroděj umět používat krátké luky a praky a naopak nezvládat těžké kuše?
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Kuš je smrtící, takže tu ne.Caehan wrote:Měl by čaroděj umět používat krátké luky a praky a naopak nezvládat těžké kuše?
Na vyžádání.
Kuš je v seznamu čarodějových zbraní...karolina wrote:Kuš je smrtící, takže tu ne.Caehan wrote:Měl by čaroděj umět používat krátké luky a praky a naopak nezvládat těžké kuše?
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Ty seznamy jsou neaktuální, jinak pro potřeby časů budoucích pro craft a jiné věci je připraveno to že sice postava může používat i jiné zbraně než má v seznamu co by teoreticky měla ale nemůže si na ně vzít zaměření....Caehan wrote:Kuš je v seznamu čarodějových zbraní...karolina wrote:Kuš je smrtící, takže tu ne.Caehan wrote:Měl by čaroděj umět používat krátké luky a praky a naopak nezvládat těžké kuše?