Postava Zoey Vórima, dostala při založení status okřídlený elf. Nicméně dostala jen +2 dex a -2 str místo +4 dex -2 str a -2 con. Navíc mi to teď po restartu píše "Vaše postava není schválena, nepustím vás dále". To druhé možná může být možná i tím že jsem prošel omylem bez nákupů prvních itemů nevím.
Edit: jo a taky nedostala žádné skill bonusy.
Okřídlený elf
Okřídlený elf
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
Re: Okřídlený elf
Řekni nějakému DM aby tě portnul na první ostrůvek.mandos wrote:Postava Zoey Vórima, dostala při založení status okřídlený elf. Nicméně dostala jen +2 dex a -2 str místo +4 dex -2 str a -2 con. Navíc mi to teď po restartu píše "Vaše postava není schválena, nepustím vás dále". To druhé možná může být možná i tím že jsem prošel omylem bez nákupů prvních itemů nevím.
Edit: jo a taky nedostala žádné skill bonusy.
Ohledně statů jsem tu včera řešil něco podobného: http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... =16&t=6619
přidělené je máš správně, ve výsledku ten bonus opravdu je jenom +2dex a -2str
přidělené je máš správně, ve výsledku ten bonus opravdu je jenom +2dex a -2str
Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril
bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
Aha mě nenapadlo že se do toho počítá i základní úprava z NWN, ok.
Nicméně ty skill bonusy furt nejsou teda no.
Nicméně ty skill bonusy furt nejsou teda no.
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
Skill bonusy bys měl dostat s nahozením 2. lvlu po odchodu ze startovní lokace.
Jsem založil novou kvůli těm bonusům jsem to měl špatně spočtené, nicméně ani po uvedení do světa kdy mě to hodilo do chrámu nemá skill bonusy, všechny skilly které by měli mít bonusu mají prostě hodnotu úpravy attributu na který se vážou.