Dotaz na nejnižší(craft)
Re: Dotaz na nejnižší(craft)
Uz som sa tu k tomu vyjadroval niekde inde. Nasa predstava o THALI je jasna, ale pokial hraci maju nake rozumne napady tak na nich dame a upravime to k vseobecnej spokojnosti. Pokial sa ti nieco nepaci na nasej predstave THALIE tak je mi naozaj luto, ale budes musiet hladat asi nieco ine. Tvoj spam na fore uz naozaj stacil.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
Super... jak se pozná ta všeobecná spokojenost?
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
- Phantorris
- Šlechtic
To Darien: Já tě obdivuju...jak můžeš stíhat psát aspoň do poloviny témat pořád něco(i když možná trochu usnadňuje to, že je to vlastně furt to samý), když já to nestíham pořádně ani číst? Ať se kouknu kam se kouknu tak je to Darien vs někdo...
Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
Mám v práci dost času a píšu všema deseti:)Phantorris wrote:To Darien: Já tě obdivuju...jak můžeš stíhat psát aspoň do poloviny témat pořád něco(i když možná trochu usnadňuje to, že je to vlastně furt to samý), když já to nestíham pořádně ani číst? Ať se kouknu kam se kouknu tak je to Darien vs někdo...
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
aaa dalsi kronikář 
[quote="Darien"][quote="Phantorris"]To Darien:když já to nestíham pořádně ani číst?
Taky to nestíhám a místo hry čtu! Za to čtení těchto výplodů by měly být časové expy s bonifikací !
Taky to nestíhám a místo hry čtu! Za to čtení těchto výplodů by měly být časové expy s bonifikací !
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Ty se nauč quotovat:)))monstera wrote:Darien wrote:Phantorris wrote:To Darien:když já to nestíham pořádně ani číst?
Jo, expy jo, ale pro mne:)) Páč se snažím o pozdvihnutí serveru
no ale číst po tobě ty romány dá někdy zabrat 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Krata wrote:no ale číst po tobě ty romány dá někdy zabrat
Ale ty moudra, co se dozvíš!!!
Tak nam zas ubeh nakej cas a me tak napadla jedna uz dlouho nepolozena otazka...... Jak to vypada s ostatnima craftama? nepotrebuju zadny ultra konkretni udaje, jenom jestli se pracuje i na nich nebo de ted vsecko do odlazeni alchymie?
Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
Ja delam kovarinu, ale poslednich par vikendu jsem se vubec nedostal k pocitaci s toolsetem.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
platnerinu sem pozastavil, protoze potrebuju do ni nejaky veci z krejcoviny. Takze ted krejci jeste. Jinak na craftu delam chvillkama 
A co horník(kopáč nebo jak to nazýváte)?
Jak ten je na tom?
Je hrozný za trpoše si vydělávat jen jako nějakej sběrač malin nebo heřmánku.
Jak ten je na tom?
Je hrozný za trpoše si vydělávat jen jako nějakej sběrač malin nebo heřmánku.
Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
Já myslel že to jde ne? Viděl jsem trpaslíky jak chodí s mulou kopat uhlí k jezevcům a pak to prodávali či co, nebo se mejlim?Erkwinn wrote:Je hrozný za trpoše si vydělávat jen jako nějakej sběrač malin nebo heřmánku.
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
igor wrote:Já myslel že to jde ne? Viděl jsem trpaslíky jak chodí s mulou kopat uhlí k jezevcům a pak to prodávali či co, nebo se mejlim?Erkwinn wrote:Je hrozný za trpoše si vydělávat jen jako nějakej sběrač malin nebo heřmánku.
No já právě nevím..ještě jsem to nezkoušel.A jestli to funguje tak, že od uhlí pokročím na další úroven-třeba železo, pak stříbro atd...jestli už je to hotovo.Prostě jestli se dá skillovat jako horník?
Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.