Máme dole takovej velkej kus placeablu, který vyrovnává výškové přepady. Taková točitá pěšinka, to než se naučíš běhat a i tak, pokad tě v tom chytne npc, končíš, včera jsme zařvali 4 když jsme chtěli utíkat. Přes tu zrůdnost nemožné
Animal companion
- -darkvision-
- Bůh
Re: Animal companion
Co je to zasekávácí místo? To je dost diskutabilní.
Máme dole takovej velkej kus placeablu, který vyrovnává výškové přepady. Taková točitá pěšinka, to než se naučíš běhat a i tak, pokad tě v tom chytne npc, končíš, včera jsme zařvali 4 když jsme chtěli utíkat. Přes tu zrůdnost nemožné
Nicméně summon nebo přítelíček se v tomhle zasekává úplně úžasně a sám to neprojde. U čaroděje jsem se musel do něj vtělit a projít to za něj. Na druhu stranu ten placeable vypadá zas hezky, dotváří atmosféru 
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Rejty wrote:To není placeabl, ale součást tilesetu.
Slovíčkaření, není podstatné co to je, ale že to znepříjemňuje akorát hru.
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
To není slovíčkaření. Placeabl bych jednoduše odstranil a případně nahradil něčím jiným. Když to dělá tileset, tak to těžko opravím, protože se pravděpodobně nepůjde jinak než pomocí tohohle tilu dostat z toho útesu.Radim wrote:Slovíčkaření, není podstatné co to je, ale že to znepříjemňuje akorát hru.
Vedoucí týmu Thalie
JJ znám rozdíly mezi plcb a tilesetem. Holt se s tím musíme naučit hrát, bylo by to zbytečně moc práce.
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Mohu se podívat, jestli to jde něčím nahradit, ale myslím, že spíš to nepůjde.
Vedoucí týmu Thalie