Po prečítaní zvitku sa mu len trocha zapráši nad hlavou ale nič. Zvitok z invu nezmizne.
Ide o nejakú chybu ale to len ja som zasa niečo nedomyslel?
Kdybys nemel oko z kasparovy kravy, nakliknul postavu a neozivoval kus zeme, tak by te to tolik nestalophotter wrote:
ale to se mi nezdá, pač já svitky taky čtu a i když se nepovede, zmizí...jednou mě oživení někoho stalo tri raisy, takovejch peněz, grrrr
jasně, muselo by se to nějak vohlídat, třeba na učení házet nějakej test (spellcraft či čo) nebi uplatnit mishap effect i u učení (nasraná kráva) nebo učení z craftovejch svitků zakázat, co já vim, možností je dost.photter wrote:opatrně s tím, výroba svitků znamená okamžitý rozšíření všech kouzel mezi všechny mágy, podstatná věc pro balanc, tak žádný hrrrrrr
tak to urcite, to snad bylo i ve starym craftu u vyroby hulek, ze se to kouzlo muselo ve finale do toho predmetu seslat (vokecavka: takze u svitku proste bude craft vlastne o tom vytvorit specialni inkoust kterej kouzlo udrzi, ale to se tam samozrejme musi nacpat seslanim)kucik wrote: Druhou nutnou podminkou je, ze mag musi kouzlo, pro ktere pise svitek, umet. Potom jeden mag muze naucit jineho nejake kouzlo tim, ze mu vlastne levneji proda svitek a na tom uz mi neprijde nic spatneho.