Vaše příspěvky...
Re: Vaše příspěvky...
nebo používejte Mozilu a nainstalujte si českej slovník 
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
hm, dobry napad.. sem o tom nikdy neslysel, ac mozillu pouzivamShifter wrote:nebo používejte Mozilu a nainstalujte si českej slovník
A nejde to nejak nainstalovat i do NWN.. to by mi hrozne ulehcilo..
ja sam vzdy pisu rychle a sem linej si to precist.. tusim ze par lidi si muze stezovat i na mne
A zase se craftí...
Podstatny je obsah, ale kdyz dela clovek hrubici v kazdym druhym slove, tak vypada jako blbec. To se na me nezlobte.kucik wrote:Jednoduse: Podstatny je hlavne obsah, ale pokud se k tomu obsahu skrz formu nemuzu prokousat, tak je to na <|>.
Vedoucí týmu Thalie
Nadpis jsem opravil. Chtel jsem opravit i zbytek textu, ale po prvnim odstavci jsem rezignoval.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
No to Vas teda nachapu. Na forum se divam denne a zadnejch hrubek sem si v postech nevsim. Natoz aby mne neco bilo do oci.
No tak já si těch hrubek taky všímam nebo když má někdo permanentně v každym druhym slovu překlep. Peskovat za to nikoho nebudu, to je každýho vizitka.
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Všem level dolů! Za každou hrubku jeden!
- Vize trvale low-levelového serveru -

- Vize trvale low-levelového serveru -
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Hihi, ale tvoje vzkazy občas do oka šťouchnou:)melvik wrote:No to Vas teda nachapu. Na forum se divam denne a zadnejch hrubek sem si v postech nevsim. Natoz aby mne neco bilo do oci.
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
copato, nikdo neni dokonalej a dneska, kdy lidi nečtou je to s pravopisem vůbec vepsí
spíš mě trochu zaráží, že někdo píše jak dobytek a eště je mu to putna, to je docela síla
spíš mě trochu zaráží, že někdo píše jak dobytek a eště je mu to putna, to je docela síla
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
photter wrote:copato, nikdo neni dokonalej a dneska, kdy lidi nečtou je to s pravopisem vůbec vepsí
No, spíš dělá, že je mu to putna. Lidé, co mají problémy s pravopisem se navenek tváří, že jsou free a že pravopis je přežitek, aby si nemuseli přiznat, že mají problém:)
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
to je hodně zjednodušenej pohled, někdo třeba opravdu psanej projev k životu nepotřebuje, já sem dalek toho někoho kárat, to je každýho věc
znám plno lidí s překvapivejma znalostma v různejch oborech, který maj s pravopisem vážný problémy a v neposlední řadě se mi zdá, že čeština si ve všelijakech obskurních pravidlech a zákonitostech samoúčelně libuje
ale holt když už teda něco napíšu, měl bych mít kapku ohled na možnýho čtenáře
znám plno lidí s překvapivejma znalostma v různejch oborech, který maj s pravopisem vážný problémy a v neposlední řadě se mi zdá, že čeština si ve všelijakech obskurních pravidlech a zákonitostech samoúčelně libuje
ale holt když už teda něco napíšu, měl bych mít kapku ohled na možnýho čtenáře
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
No, tady se jedna o zakladni chyby a ne o nejaka obskurni pravidla. 
Vedoucí týmu Thalie
Toto uz hranici s byrokraciou ... zachvilu bude musiet clovek pisat prispevky na forum podla vzorovej formy vo forme uradneho listu 
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
vuáá bacha jsou tu taci co základku nemají eště dodělanou

Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
To trochu zvelicujes, ne?Marvin wrote:Toto uz hranici s byrokraciou ... zachvilu bude musiet clovek pisat prispevky na forum podla vzorovej formy vo forme uradneho listu
Vedoucí týmu Thalie