Vyřešeno - Timeout

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
ojlec
Nováček

Vyřešeno - Timeout

Post by ojlec »

Zdravicko, jak jiste chapete jsem tu novy, snazil jsem se postupovat dle navodu na Vasich stranach a dokonce se mi to i povedlo (predpokladam)
Problem je v tom ze pustim hru a nejde se mi pripojit jak na BW server (kdyz se chci registrovat (ano mam warez origo sehnat rozumne nejde, pokud ano tka mi to uteklo) tak mi to haze ze se nejde spojit s hlavnim serverem - ok to nepotrebuju asi to bude irelevanti ale i tak...¨) pak dam dle navodu lan zadam Vasi adresu najde mi to Vas server ale hodi mi to "chyba spojeni: server neodpovida". Jsem trosku zmaten zkousel jsem tohle a onohle a nic nevyslo. Tak jestli s tim mate nekdo zkusenost nebo to mam vzit znova cistou instalaci a naskladat to tam nebo jestli je na to nejaka finta.
Diky
S uctou Ojlec
Caehan
Bůh

Re: Timeout

Post by Caehan »

ojlec wrote:Zdravicko, jak jiste chapete jsem tu novy, snazil jsem se postupovat dle navodu na Vasich stranach a dokonce se mi to i povedlo (predpokladam)
Problem je v tom ze pustim hru a nejde se mi pripojit jak na BW server (kdyz se chci registrovat (ano mam warez origo sehnat rozumne nejde, pokud ano tka mi to uteklo) tak mi to haze ze se nejde spojit s hlavnim serverem - ok to nepotrebuju asi to bude irelevanti ale i tak...¨) pak dam dle navodu lan zadam Vasi adresu najde mi to Vas server ale hodi mi to "chyba spojeni: server neodpovida". Jsem trosku zmaten zkousel jsem tohle a onohle a nic nevyslo. Tak jestli s tim mate nekdo zkusenost nebo to mam vzit znova cistou instalaci a naskladat to tam nebo jestli je na to nejaka finta.
Diky
S uctou Ojlec
Přihlásil jsi se na stránkách? Zadával jsi svoji IP adresu a tu posloupnost čísel generovanou z klíčů?
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN
ojlec
Nováček

Post by ojlec »

V poradku mel jsme jine jmeno nez tady v tom BW prihlaseni... jsem dubova palice. Moc dekuji za rychlou odpoved... snad ve hre...
ojlec
Nováček

Post by ojlec »

"Byl jsi zaveden" kdyz mam predtvorenou postavu a dam hrat znamena ze jsem nekde neco vymnoukl co?
Infra
Rytíř

Post by Infra »

Musíš zakládat novou postavu dle thalijského předpisu. Předtvořené postavy na TH neprojdou.
http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... f=3&t=6315
Valghloth - "Darkness from the dark."

Elitní Kazišuk!
ojlec
Nováček

Post by ojlec »

Jo taky jsem to zjistil kdyz jsem procital forum, pro takove nove lamky jako ja by bylo to fajn dat nekde viditelneji nez nekde na forko. Kazdopadne diky.
klobouk
Velmistr

Post by klobouk »

Souhlas. Tohle musí být na webu v sekci Jak se připojit v bodě 7 a zvýrazněno. To je no-brainer, must-have a dále.
soul1
Rytíř

Post by soul1 »

pro ten připad jsem dělal kratke video pak někdo udělal screeny a prej se to někam dalo tak jsem video smazal... mam ho teda udělat a dalo by se na stranky k spravne sekci?
Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_-
Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_-
Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje!
Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
Locked