zaseklá postava
zaseklá postava
Může mě někdo hodný přijít zachránit? přešla sem přechod a najednou postava na druhý straně lokace a není jak se dostat pryč.
------------------ =^.^=
Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
Re: zaseklá postava
Možná by bylo vhodné nahlásit, kde se tak stalo, a dodat screen s mapkou.
Vedoucí týmu Thalie
Spíš to bude nějaká pro mě šťastná náhoda. Chodíme tu denně, ale když prochází víc postav občas se strčej no a místo do obvyklého kamene sem skončila tam kde skončila.
Bylo to při přechodu z lokace Zatopené tunely 1 do zatopené tunely 2 a screen sem dát neumím.
Bylo to při přechodu z lokace Zatopené tunely 1 do zatopené tunely 2 a screen sem dát neumím.
------------------ =^.^=
Co to je WSAD přechodobý bug? Jak to že není nahlášený?kafe wrote:Pravděpodobně WSAD přechodový bug hry (nebude to vina NT).
Podle mě to na Thalii nedělá a nikdy nedělalo.. Třeba na EQ pokud jsi chodil pomocí kláves WSAD tak při vlezu do přechodu se občas stalo, že tě to na druhé straně teleportovalo někam jinam do lokace.Shaman88 wrote:Co to je WSAD přechodobý bug? Jak to že není nahlášený?kafe wrote:Pravděpodobně WSAD přechodový bug hry (nebude to vina NT).
Na vyžádání.
Já se v tom nevyznám, ale prostě sem prošla načetla lokačka a hop na druhým konci.
------------------ =^.^=
Zachráněna můj rytíř na bílem koni mě vysvobodil.. Díky moc !
------------------ =^.^=
- Mourisson1
- Mistr
Není to upe to samý, ale písnu to sem. Jsem zaseklej v lokaci ze které nemůžu ven, protože je tam nefunkční přechod, klikám na něj a nic, mohl by mně, prosím někdo vyportit? 
Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes.
Elrienavien - Nico Robin #2
Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře
El'thien Erume - “As above, so below”
Lothias Telvunar Tarlen
Lothias Telvunar Tarlen
- Mourisson1
- Mistr
Děkuji neznámému zachránci 
Luth'arth Tel'vien
Lothias Telvunar Tarlen
Lothias Telvunar Tarlen
Není zač, účet za taxi pošlu na konci měsíce. 
Pozn.: šlo o lokaci východní pobřeží - maják 2 / 3, chyba je nahlášená, ale zatím není opravená.
Pozn.: šlo o lokaci východní pobřeží - maják 2 / 3, chyba je nahlášená, ale zatím není opravená.
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Ahoj,
taky to sem nepatří, ale uvízl jsem na lodi, bylo by možné mne dopravit do přístavu?
Díky moc.
Postavu nechavam ve hře a uklízím, když to stihnete před mou smrtí unavou/hlady/zízní budu moc rád:)
taky to sem nepatří, ale uvízl jsem na lodi, bylo by možné mne dopravit do přístavu?
Díky moc.
Postavu nechavam ve hře a uklízím, když to stihnete před mou smrtí unavou/hlady/zízní budu moc rád:)
Dekuji Puldovi za záchranu, vyřešeno.
Zdravím dnes se mi stalo že mi postava Saba'fay zustala v úvodní lokaci a portál mě nechce pustit dál. To samé Uradin s postavou Noiritril. Čekáme tam. Našel by se někdo hodný kdo by nás přišel vytáhnout ? Taky co jsme mohli udělat špatně že nám to nejde?
------------------ =^.^=
Připisuji se Valgloth Zau'ndar, po rozdělení části Kahzetu se za bránou objevila "KLÁDA" Nelze ji projít *wall*
A upozorňuji, že se objeví další postavy, které budou mít neplatně uloženou pozici v Kahzet přístav, ale ukazatele budou ukazovat na neexistující pozici, tudíž, nebudou moci do hry. A zůstanou zaseklé jako NesQe a Uradin.
A upozorňuji, že se objeví další postavy, které budou mít neplatně uloženou pozici v Kahzet přístav, ale ukazatele budou ukazovat na neexistující pozici, tudíž, nebudou moci do hry. A zůstanou zaseklé jako NesQe a Uradin.
Valghloth - "Darkness from the dark."
Elitní Kazišuk!
Elitní Kazišuk!