Poděkování
Re: Poděkování
Velké díky Amber a Aulovi za pomoc s postavou a kucikovi za trpělivost s mazáním jiných.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Díky za hru hráči postavy Lohengrinn. Moc jsem se bavil
. Jen se bojím, že ho Kohout zkazil...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Tobě také díky, uvidíme - už plánuje navštívit farmuMolly23 wrote:Díky za hru hráči postavy Lohengrinn. Moc jsem se bavil. Jen se bojím, že ho Kohout zkazil...
Díky moc za včerejší lov do ranních hodin t-Lámovi a Sáše (Barbar a Toren), líbilo se mi to - plynulá, intuitivní spolupráce, taktický výkon ani jednou jsem se nebál, že chcípnu. Máte u mne podíly, tak se pak připomente.
Dobré byly i uhly pohledů na stejnou věc: Tlama: "Jít tam." Sáša: "Tam jsem nikdy nebyla, jdem zpět." Ještěže jsme byli lichí a já byl vždy s Tlamounem.
Dobré byly i uhly pohledů na stejnou věc: Tlama: "Jít tam." Sáša: "Tam jsem nikdy nebyla, jdem zpět." Ještěže jsme byli lichí a já byl vždy s Tlamounem.
Díky Johnnymu, Braenn a Alquistovi za dnešní hru.....velmi sem si rozšířil své obzory
Ale jen tak tak! 
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
Děkuji celému týmu thalie za vytvoření tak báječného světa, jakým NT bezpochyby je.
Zároveň děkuji všem hráčům se kterými hraji, především pak paladinskému spolku. Hra s vámi všemi mě opravdu baví a moc si ji užívám
Zároveň děkuji všem hráčům se kterými hraji, především pak paladinskému spolku. Hra s vámi všemi mě opravdu baví a moc si ji užívám
Jo, scéna s pánvičkou byla luxusní.Paulus wrote:Díky Johnnymu, Braenn a Alquistovi za dnešní hru.....velmi sem si rozšířil své obzoryAle jen tak tak!
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Díky za zpřístupnění Azurové věže! Vypadá moc pěkně!
A za všechnu tu neviditelnou práci na modulu!
A za všechnu tu neviditelnou práci na modulu!
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Díkas za kurtizánu
už jen dodělat vizitku a je to 
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Díkas za opravu falchionu 
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Díky dnes všem podtemňanům za hru, jak našincům ze Zau´ndar family tak těm "druhým" v podvečer (a jednomu nejmenovanému adeptovi podtemna
), dobře jsem se celý den bavil a jsem rád že to v podtemnu tak hezky ožilo. Na plochu putuje tato tapeta:
https://lh4.googleusercontent.com/-3xLA ... lithid.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-3xLA ... lithid.jpg
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Úžasný, úžasný, úžasný! Díky moc 
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
- Mourisson1
- Mistr
Taky tak, díky 
Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes.
Elrienavien - Nico Robin #2
Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře
El'thien Erume - “As above, so below”
Lothias Telvunar Tarlen
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes.
Elrienavien - Nico Robin #2
Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře
El'thien Erume - “As above, so below”
Lothias Telvunar Tarlen
Díky za hru poslední dobou. A nenechte se zmást, to že je na někoho Květuš naprděná neznamená, že hráč není za IC konflikt rád. A za pomocně-uklidňující a někdy až přísnou ruku taky 
PUF!