Na to se neumírá, s moc velkou unavou to proste postava zabalí na podlaze a usne.XŠevyX wrote:Tak v tom případě moje postava umře na únavu
CO VAM NA THALII CHYBI?
-
sandoftime
- Urozený
Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Tak to je fajn.. si najdu nějaké pěkné místečko, kde si počkám až to s ní sekne a nemusím už dál hledat ohništěsandoftime wrote:Na to se neumírá, s moc velkou unavou to proste postava zabalí na podlaze a usne.XŠevyX wrote:Tak v tom případě moje postava umře na únavu
=============
Seart
Seart
To není úplně pravda... když nejsi na místě, kde se dá spát, s tvojí postavou to sekne na zem a vypíše se, že poblíž není ohniště (nebo tak něco). Ve výsledku postavy se 100% únavou padají zkrátka v pravidelných intervalech na zem.XŠevyX wrote:Tak to je fajn.. si najdu nějaké pěkné místečko, kde si počkám až to s ní sekne a nemusím už dál hledat ohništěsandoftime wrote:Na to se neumírá, s moc velkou unavou to proste postava zabalí na podlaze a usne.XŠevyX wrote:Tak v tom případě moje postava umře na únavu
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Takže chápu dobře že ve výsledku je bez ohniště, u kterého se dá spát, moje postava nepoužitelná.Caehan wrote:To není úplně pravda... když nejsi na místě, kde se dá spát, s tvojí postavou to sekne na zem a vypíše se, že poblíž není ohniště (nebo tak něco). Ve výsledku postavy se 100% únavou padají zkrátka v pravidelných intervalech na zem.
=============
Seart
Seart
-
sandoftime
- Urozený
Asi jo já myslel že se prostě vyspí kdekoliv. Takže díky C. za uvedení na pravou míru.
Taky by se mi líbilo, kdyby u částí oblečení které jsou symetrické (ramena, bicepsy, holeně ...) kromě možností "pravá" a "levá", byla taktéž možnost "obě", která by měnila model na obou částech oblečení najednou.sandoftime wrote:Nevím jak moc lsožité by to blyo na přidání, ale u barvíře by se šikla možnost navíc nakopírovat vzhled aktuálního oblečení na nové.
Jo a vetešníci v Ivory a v Tartenu mi poměrně chyběj.
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Zrovna procházím Azurovou věž. Je to super
ale chybí mi tam troška života. Možná je to tím, že je noc, ale to na TH obvykle nic neměnilo.
Vlezu na ostrůvek - nikde nikdo.
Vlezu dovnitř věže - jeden vílí drak a nikde nikdo.
Východní část - jeden čaroděj, jinak prázdno (ale díky bohům za něj
)
Západní část - podle všeho čistě členská, těžce zamčená.
Bude asi nějaký další update že?
BTW: dveře do obou dalších částí se otevírají, ačkoliv tam není viditelně co otevírat.
Vlezu na ostrůvek - nikde nikdo.
Vlezu dovnitř věže - jeden vílí drak a nikde nikdo.
Východní část - jeden čaroděj, jinak prázdno (ale díky bohům za něj
Západní část - podle všeho čistě členská, těžce zamčená.
Bude asi nějaký další update že?
BTW: dveře do obou dalších částí se otevírají, ačkoliv tam není viditelně co otevírat.
.
Ten malý dráček je všeeechny sežral 
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Jo moje chyba, přidal jsem do modulu nedodělanou kurtizánu a zničilo to všechny npc v modulu.
Taky to pořád prudí v toolsetu.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Vím o tom, dělám na opravě.