Ztráta

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Zyga
Šlechtic

Ztráta

Post by Zyga »

Nový postavě při příchodu k Thalovi zmizí i duše bytosti a runa uložení, nebo teda aspoň mě zmizly :cry: měl jsem čistej inventář, jenom knihu craftu, ale všechno až na duši a runu se objevilo když sem opustil Thala.
Zyga
Šlechtic

Post by Zyga »

Tak když sem se znova připojil je to zpátky, ale duše se nedá použít (červeně podbarvená a hlásí že tento předmět neumím použít).Divný.
Sylmael
Šlechtic

Post by Sylmael »

To bude zapnutou ILR na serveri. (item level restriction) A tudiz je predmet duse bytosti pouzitelna az od lvl 2. (to je cena zato ze vazi z povodnych 0.3kg tusim na 0.0kg)
Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
kucik
Temnota

Post by kucik »

Mas tam napsano ze az od 2. levelu. :wink:
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Zyga
Šlechtic

Post by Zyga »

Jj už sem si toho všim (popravdě až teď :oops: ), ale stejně nechápu jak se tam znova objevil. U Thala sem ho dostal a hned ztratil. Zůstala mi jenom kniha craftu, na světě se mi objevilo v invu všechno kromě duše a runy uložení a pak se to tam najednou objevilo když sem se znova připojil :shock: nějak to nechápu, ale hlavně, že vše mam a funguje to.
jaara
Čestný člen týmu Thalie

Post by jaara »

Pri prvnim loginu do hry prijdete automaticky o vsechny veci. Relogem tyhlety specialitky dostanete zpatky, opravime to, az k tomu bude prilezitost.
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
Sylmael
Šlechtic

Post by Sylmael »

U duse bytosti sa pri kazdej equip/unequip udalosti kontroluje ci ju hrac ma. Ak nema vytvori sa mu nova. A ked ju raz system najde tak zapise ten predmet do premennych na hraca, aby zas nemusel kontrolovat cely inventar.
Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
Locked