OPRAVENO: Prodejkyně - Karatha - dolní město - lázně
OPRAVENO: Prodejkyně - Karatha - dolní město - lázně
V dialogu jí naprosto chybí informace o ceně pokojů. Řekne jaké má a pak člověka sprostě obere o nehoráznou sumu.
PUF!
Re: Prodejkyně - Karatha - dolní město - lázně - přízemí
To máš jako v drahé restauraci, ne?kokosak wrote:V dialogu jí naprosto chybí informace o ceně pokojů. Řekne jaké má a pak člověka sprostě obere o nehoráznou sumu.
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
V drahé restauraci je cena napsaná malým písmem a pouze na menu co dostane do ruky muž. Ale je tam. Můžeš mi to věřit 
PUF!
No jo, tak to je jasné, hraješ ženu (pokud se to tak dá nazvat), tak prostě o ceně nevíškokosak wrote:V drahé restauraci je cena napsaná malým písmem a pouze na menu co dostane do ruky muž. Ale je tam. Můžeš mi to věřit
Na vyžádání.
Nejde koupit klíč od lázně, jen od pokojů... není tam cena, teké mě to obralo o 500 grešlí, čekal jsem dialog s možností odmítnutí.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Hmm to znamená, že když někdo koupí klíč od lázně pro ženy nebo pro chlapy. Tak už v nabídce není?Caehan wrote:Nejde koupit klíč od lázně, jen od pokojů... není tam cena, teké mě to obralo o 500 grešlí, čekal jsem dialog s možností odmítnutí.
Vrrrr ten script sliboval udělat kucik, tak nevim jak to dopadlo.
No zrovna dělám opravy, takže to pak pošlu kucikovi a Rejtymu.
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka