OPRAVENO: Chybějící vzhledy - barvíř
Re: Chybějící vzhledy - barvíř
Bavím se o 0 AC šatech.
Kromě avizovaných trupů pro elfky (co byly na ST) chybí spousta krků (= klobouky, batohy, toulce - takový ty vymakaný jakoby kožený), mám podezření, že i některé pasy (= sukně) a místo některých na ST používaných pánví jsou sloní choboty a chybí pak pánve pro ekvivalentní vršky.
Kromě avizovaných trupů pro elfky (co byly na ST) chybí spousta krků (= klobouky, batohy, toulce - takový ty vymakaný jakoby kožený), mám podezření, že i některé pasy (= sukně) a místo některých na ST používaných pánví jsou sloní choboty a chybí pak pánve pro ekvivalentní vršky.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
U těch pixin je otázka, zda je to vzhled psotavy podobný lidské holčině a jen je zmenšený a nebo je to jiný nestandartní vzhled postavy jako je třeba hiran nebo kobolt, protože u nich taky nejdou všechny vzhledy.kokosak wrote:Pixinam chybí i dost ručiček a nožiček. A kalhotek.
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Chybí u aasimary, proto mi jedno oblečení dělala Amber.Aulus wrote:Nemůže to být modelem trpaslíka? Třeba modely v tom novém balíku nejsou kompatibilní se všemi rasami.
Na vyžádání.
No hele, já mam pocit, že když si Květuš zkoušela šaty šitý pro lidskou postavu, tak jí šly normálně. Jen je nenakliká u barvíře. Aspoň myslim, moc sem to nezkoušel.Puxina wrote:U těch pixin je otázka, zda je to vzhled psotavy podobný lidské holčině a jen je zmenšený a nebo je to jiný nestandartní vzhled postavy jako je třeba hiran nebo kobolt, protože u nich taky nejdou všechny vzhledy.
Edit: tak průbnul sem to ve WB modulu a bohužel má pixina asi fakt nastavenej jinej základní model. Nicméně spoustu věcí by na sebe mohla vzít, kdyby nebyly deklarovaný jako zbroje.
PUF!
Já myslel že kobold má tělo hobita a k tomu přidělanou spešl hlavu a od kolen dolu nohy,ne? Každopádně na výběr tam toho obravdu moc nemá. Doufal jsem že by mohl jít třeba toulec na záda z "krků" a utřel jsem. 
Jo u pixiny vím, že měla hezký vzhled jako kroužkovou zbroj, ale to bylo ještě na Dragon Hammeru.kokosak wrote:No hele, já mam pocit, že když si Květuš zkoušela šaty šitý pro lidskou postavu, tak jí šly normálně. Jen je nenakliká u barvíře. Aspoň myslim, moc sem to nezkoušel.Puxina wrote:U těch pixin je otázka, zda je to vzhled psotavy podobný lidské holčině a jen je zmenšený a nebo je to jiný nestandartní vzhled postavy jako je třeba hiran nebo kobolt, protože u nich taky nejdou všechny vzhledy.
Edit: tak průbnul sem to ve WB modulu a bohužel má pixina asi fakt nastavenej jinej základní model. Nicméně spoustu věcí by na sebe mohla vzít, kdyby nebyly deklarovaný jako zbroje.
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Myslíš ten hezkej vzhled jak má kroužkovou podprdu, kde jí prsa poskakujou jak dva balony s vodou? 
PUF!
Ano ten. A ony jí poskakují prsa? Vílce? Ty myslíš ty dva drobky, co má na hrudi?kokosak wrote:Myslíš ten hezkej vzhled jak má kroužkovou podprdu, kde jí prsa poskakujou jak dva balony s vodou?
tak to bych nerekla ze si toho tezko nekdo vsimne, oni panove tady jsou velice vnimavy a vsimaj si velice dobrePuxina wrote:Ano ten. A ony jí poskakují prsa? Vílce? Ty myslíš ty dva drobky, co má na hrudi?kokosak wrote:Myslíš ten hezkej vzhled jak má kroužkovou podprdu, kde jí prsa poskakujou jak dva balony s vodou?A beztak nevím proč řešíš poskakující prsa, to je jen grafický efekt a těžko si toho někdo všimne
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
Lina Arna - zlatooká černovláska
Tak kdyby se plánovalo, že si toho nikdo nevšimne, tak by se s jeho přidáváním nikdo nenamáhal. Z toho bych si dovolil usoudit, že tam byl přidaný, aby si jej někdo všimnul.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Právě že poskakujou a nemaj. I když je fakt, že tady si sotva někdo všimne, když si vezme vílka místo sukně kalhoty 
PUF!
Příjde mi, že zase nějaké vzhledy hrudí a rób zmizely.
Například tyhle viz níže jsem tam nenašel. Ani hruď ani róbu.

A je toho víc, pročpak?
Například tyhle viz níže jsem tam nenašel. Ani hruď ani róbu.
A je toho víc, pročpak?
Hruď tam určo je. Róby maj patrně stále špatně 2da.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.