V exteriéru nefunguje stále portál na vyhlídku.
V oblasti Čarotvrz - Azurová věž - hala je NPC "Selfas, recepční", který nemá žádný rozhovor. Nedalo by se mu do budoucna něco dát.
V celém komplexu není žádný prostor pro nákup/prodej svitků (není asi bug, ale trošku mi to tam chybí).
OPRAVENO: Čarotvrz
Re: Čarotvrz
Obchody projdou celkově ještě revizí a doplněním, něco určitě přibude i do Čarotvrze.
Vedoucí týmu Thalie
Po revizi čarotvrze padá klient při přepínání mezi NWN a Windows.
edit: a při přepínání mezi windowed a fullscreen taky. Jedná se pouze oi problém této lokace.
edit: a při přepínání mezi windowed a fullscreen taky. Jedná se pouze oi problém této lokace.
PUF!
- Mourisson1
- Mistr
Mně to samý dělá Lom, ale předpokládal sjem chybu u sebe tak jsem to nehlásil
Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes.
Elrienavien - Nico Robin #2
Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře
El'thien Erume - “As above, so below”
Lothias Telvunar Tarlen
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes.
Elrienavien - Nico Robin #2
Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře
El'thien Erume - “As above, so below”
Lothias Telvunar Tarlen
Jo lom mi padá taky, ale to dělaly i některé lokace na staré Thalii, holt některé jsou citlivějšíMourisson1 wrote:Mně to samý dělá Lom, ale předpokládal sjem chybu u sebe tak jsem to nehlásil
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
OpravenoNalkanar wrote:Nalkanar wrote:V exteriéru nefunguje stále portál na vyhlídku.
Na vyžádání.