Udělal jsem si novou postavu, podle mě vše správně.
Na prvním lvlu wara (celkově druhý) 48 volných bodů do dovednosti. Už když jsem tu postavu zakládal, tak jsem to tam zahlíd.
To bude asi nejaký bug ne?
VYŘEŠENO: Body dovedností
VYŘEŠENO: Body dovedností
Ty si možná myslíš, že jsem ku%va. Jsem ku%va!
Re: Body dovedností
Ne.Jose wrote:Udělal jsem si novou postavu, podle mě vše správně.
Na prvním lvlu wara (celkově druhý) 48 volných bodů do dovednosti. Už když jsem tu postavu zakládal, tak jsem to tam zahlíd.
To bude asi nejaký bug ne?
Na první úrovni dostáváš za dobrodruha stejně jako zloděj 4x (8+int a rasove bonusy)
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
A je to pak něčím kompenzovaný?Caehan wrote:Na první úrovni dostáváš za dobrodruha stejně jako zloděj 4x (8+int a rasove bonusy)
Co kompenzovaný?Jose wrote:A je to pak něčím kompenzovaný?Caehan wrote:Na první úrovni dostáváš za dobrodruha stejně jako zloděj 4x (8+int a rasove bonusy)
on by chtěl něčim kopmpenzovat že ma vice Bodu než by normalně měl?
Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_-
Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_-
Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje!
Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_-
Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje!
Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
Nemožností mít lvl 40?Jose wrote:A je to pak něčím kompenzovaný?Caehan wrote:Na první úrovni dostáváš za dobrodruha stejně jako zloděj 4x (8+int a rasove bonusy)
.
No tak ja samozřejmě prvních 10lvlů nemusím použít všechny body, ale mohl bych, de o to jestli jsou ve výsledku navíc a to asi tím pádem jsou počítám.
Něco jako, že by se po tom prvním lvlu počítali body mod int -1 +bonusy, když by to bylo kompenzovaný a to jsem v mechanice myslím neviděl.
Si tak říkám, že to možná bude pak kompenzovaný tím, že každý bude potřebovat body v léčení, kvůli omezení lektvarů mmm to je fikaný
Něco jako, že by se po tom prvním lvlu počítali body mod int -1 +bonusy, když by to bylo kompenzovaný a to jsem v mechanice myslím neviděl.
Si tak říkám, že to možná bude pak kompenzovaný tím, že každý bude potřebovat body v léčení, kvůli omezení lektvarů mmm to je fikaný
Už tu na to téma proběhla diskuze s výsledkem (volně cituji):
Takže body klidně investuj s dobrým pocitem, že máš něco navíc a nikdo to po tobě nebude chtít vrátit
.
Code: Select all
Tuláci mají tímto systémem body na svém a všem ostatním povolání tým Thalie věnuje skillpointy navíc, jako dárek, k založení nové postavy. Enjoy!Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín