Co Vám na Thalii vadí?

Napadá Vás něco?

Moderators: DM, WB

Caehan
Bůh

Re: Co Vám na Thalii vadí?

Post by Caehan »

Na druhou stranu pokud by to tlačítko dovedla najít postava bez featů, znamenalo by to, že jsou téměř k ničemu. Navíc jsou tu předměty - poměrně levné, které hledání usnadňují (+4 za kapuci strážce, např.), kouzla, která dělají totéž (např. liščí mazanost za další +2).

Za svoji postavu, která má hod na hledání kolem +2 mohu říct, že se mi tajné vchody podařilo najít nejednou... ne ty nejtěžší, ale podařilo.

(= stávající stav a užitečnost zlodějů se specializací mi přijde vpořádku)
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN
Infra
Rytíř

Post by Infra »

Rozestup meditací. Momentálně, mě ještě deptá, že dobrodruh se započítává do starého systému výpočtu meditace.
Valghloth - "Darkness from the dark."

Elitní Kazišuk!
Mok
Obyvatel

Post by Mok »

U hledání není ani tak problém v tom DC, ale spíš v tom jak často ten check probíhá a v tom, jak malou oblast ten check vlastně zabírá. Chce to neběhat jak magor a velký místnosti křižovat.
Zeerit
Urozený

Post by Zeerit »

Image

Dejte ji pryč pls. Nebo aspoń k míň frekventovaným dveřím. Vždycky mě rozhicuje a nemůžu se soustředit na hru.

(teď vážně, dejte to pryč :D )
kokosak
Ďábel

Post by kokosak »

Stav karathské šlechty... holt degenerace neni sranda :D
PUF!
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Vždyť to je Fiona! :P
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Miell
DM adept

Post by Miell »

Puxina wrote:Vždyť to je Fiona! :P
To myslíš vážně? :) Fiona chodí v zeleným! A navíc je to zrzka! :D
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC

https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Aillen
Urozený

Post by Aillen »

Dejte ji pryč pls. Nebo aspoń k míň frekventovaným dveřím. Vždycky mě rozhicuje a nemůžu se soustředit na hru.

(teď vážně, dejte to pryč :D )[/quote]

Je to docela dobrý orientační bod, když hledám dveře ke kožešníkovi :D Nedá se přehlédnout :D
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Molly23
Ďábel

Post by Molly23 »

Zeerit wrote: Dejte ji pryč pls. Nebo aspoń k míň frekventovaným dveřím. Vždycky mě rozhicuje a nemůžu se soustředit na hru.

(teď vážně, dejte to pryč :D )
Jedná se o neodstranitelnou obyvatelku města, jestli ti vadí, domluv se s DM a odstraň ji sám ;). (myšleno v IC rovině :twisted: )
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Caehan
Bůh

Post by Caehan »

Byla i na ST u severní brány - jedna z obyvatelek, co má vlastní popis.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN
Kinkin
Poutník

Post by Kinkin »

Zatím, krom lagů, mi tady nejvíc vadí jedna věc. Vysvětlíte mi prosím, jak je to z rozbíjením truhel a pokladů?

Nevím, jak ostatním ... mně to přijde ... klofnu Maldoriana a co nemůžu vzít, nebudou mít ani ostatní.
Patrně nešvar z ST. Pak nevykládejte o přetahování potvor do města a další "hnusárny".

Běžně jsem sundával pasti z truhel ve stokách pod Karathou ...."najednou" se obtížnost pastí povýšila a začali někteří, možná většina poklady rozbíjet.

Navíc, nepřijde mi normální, aby TO získání pastí ve stokách bylo kolem 40-50, když je to dfc lvl obtížnosti 2-4.

Pěkně tím rozbíjením někteří, kazíte hru ... dík.
"Vstupuji, když odcházím, já dobrodruh sám.
Nejsem maskou, kterou nosím ... však tváří v tvář stávám se jí ..."
Paulus
WB Thalie

Post by Paulus »

Kinkin wrote:Zatím, krom lagů asi jedna věc. Vysvětlíte mi prosím, jak je to z rozbíjením truhel a pokladů?

Nevím, jak ostatním ... mně to přijde ... klofnu Maldoriana a co nemůžu vzít, nebudou mít ani ostatní.
Patrně nešvar z ST. Pak nevykládejte o přetahování potvor do města a další "hnusárny".

Běžně jsem sundával pasti z truhel ve stokách pod Karathou ...."najednou" se obtížnost pastí povýšila a začali někteří, možná většina poklady rozbíjet.

Navíc, nepřijde mi normální, aby TO získání pastí ve stokách bylo kolem 40-50, když je to dfc lvl obtížnosti 2-4.

Pěkně tím někteří, kazíte hru ... dík.
Co se týče pastí pokud vím tak se to už tady řeší. Nějak sem ale nepochopil tvou poznámku "co nemůžu vzít, nebudou mít ani ostatní". Pokud totiž poklad "rozbiješ" tak ho normálně lootneš takže to není o tom, že z rozmaru aby ho nikdo neměl ho rozmlátíš a nikdo z něho nic nemá. Maximálně na ST (prosím o opravu pokud neříkám pravdu) člověk při "rozbíjení" pokladu riskoval rozbití drahokamů a podobných křehkých předmětů na střepy uvnitř lootu. (nevím jestli to funguje i na NT ale ještě jsem se s tím nesetkal).
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
Kinkin
Poutník

Post by Kinkin »

Aha ... takže vlastně pasti jsou "zbytečné" stačí to rozbít a lootnu poklad normálně. Akorát mi to trvá déle, kvůli rozbíjení. Předci jenom odpastění je rychlejší. To jsem chtěl vědět. Dík :wink:

Jinak jako tulák, jsem se "naučil" celkem úspěšně používat pasti na potvory, když je získám. Povětšinou nejsem v družině, tak mi hodně pomůžou.
"Vstupuji, když odcházím, já dobrodruh sám.
Nejsem maskou, kterou nosím ... však tváří v tvář stávám se jí ..."
Paulus
WB Thalie

Post by Paulus »

Kinkin wrote:Aha ... takže vlastně pasti jsou "zbytečné" stačí to rozbít a lootnu poklad normálně. Akorát mi to trvá déle, kvůli rozbíjení. Předci jenom odpastění je rychlejší. To jsem chtěl vědět. Dík :wink:
Pasti nejsou zbytečné. Postava která odpastí rozuměno sebere si i tu past a nejen zneškodní tak tuto může pak i nadále použít nebo prodat. (takže na tom v důsledku vydělá o něco více než ten který to jen tak rozseká).
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
Mourisson1
Mistr

Post by Mourisson1 »

A nebo do toho klepneš, 200 elektrické, a pozdravuj Astarotha xD Já bych ty pasti zas tak nepodceńoval :)
Luth'arth Tel'vien

Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes.
Elrienavien - Nico Robin #2
Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře
El'thien Erume - “As above, so below”
Lothias Telvunar Tarlen
Post Reply