Co Vám na Thalii vadí?
Re: Co Vám na Thalii vadí?
Na druhou stranu pokud by to tlačítko dovedla najít postava bez featů, znamenalo by to, že jsou téměř k ničemu. Navíc jsou tu předměty - poměrně levné, které hledání usnadňují (+4 za kapuci strážce, např.), kouzla, která dělají totéž (např. liščí mazanost za další +2).
Za svoji postavu, která má hod na hledání kolem +2 mohu říct, že se mi tajné vchody podařilo najít nejednou... ne ty nejtěžší, ale podařilo.
(= stávající stav a užitečnost zlodějů se specializací mi přijde vpořádku)
Za svoji postavu, která má hod na hledání kolem +2 mohu říct, že se mi tajné vchody podařilo najít nejednou... ne ty nejtěžší, ale podařilo.
(= stávající stav a užitečnost zlodějů se specializací mi přijde vpořádku)
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Rozestup meditací. Momentálně, mě ještě deptá, že dobrodruh se započítává do starého systému výpočtu meditace.
Valghloth - "Darkness from the dark."
Elitní Kazišuk!
Elitní Kazišuk!
U hledání není ani tak problém v tom DC, ale spíš v tom jak často ten check probíhá a v tom, jak malou oblast ten check vlastně zabírá. Chce to neběhat jak magor a velký místnosti křižovat.

Dejte ji pryč pls. Nebo aspoń k míň frekventovaným dveřím. Vždycky mě rozhicuje a nemůžu se soustředit na hru.
(teď vážně, dejte to pryč
Vždyť to je Fiona! 
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
To myslíš vážně?Puxina wrote:Vždyť to je Fiona!
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Dejte ji pryč pls. Nebo aspoń k míň frekventovaným dveřím. Vždycky mě rozhicuje a nemůžu se soustředit na hru.
)[/quote]
Je to docela dobrý orientační bod, když hledám dveře ke kožešníkovi
Nedá se přehlédnout 
Je to docela dobrý orientační bod, když hledám dveře ke kožešníkovi
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Jedná se o neodstranitelnou obyvatelku města, jestli ti vadí, domluv se s DM a odstraň ji sámZeerit wrote: Dejte ji pryč pls. Nebo aspoń k míň frekventovaným dveřím. Vždycky mě rozhicuje a nemůžu se soustředit na hru.
(teď vážně, dejte to pryč)
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Byla i na ST u severní brány - jedna z obyvatelek, co má vlastní popis.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Zatím, krom lagů, mi tady nejvíc vadí jedna věc. Vysvětlíte mi prosím, jak je to z rozbíjením truhel a pokladů?
Nevím, jak ostatním ... mně to přijde ... klofnu Maldoriana a co nemůžu vzít, nebudou mít ani ostatní.
Patrně nešvar z ST. Pak nevykládejte o přetahování potvor do města a další "hnusárny".
Běžně jsem sundával pasti z truhel ve stokách pod Karathou ...."najednou" se obtížnost pastí povýšila a začali někteří, možná většina poklady rozbíjet.
Navíc, nepřijde mi normální, aby TO získání pastí ve stokách bylo kolem 40-50, když je to dfc lvl obtížnosti 2-4.
Pěkně tím rozbíjením někteří, kazíte hru ... dík.
Nevím, jak ostatním ... mně to přijde ... klofnu Maldoriana a co nemůžu vzít, nebudou mít ani ostatní.
Patrně nešvar z ST. Pak nevykládejte o přetahování potvor do města a další "hnusárny".
Běžně jsem sundával pasti z truhel ve stokách pod Karathou ...."najednou" se obtížnost pastí povýšila a začali někteří, možná většina poklady rozbíjet.
Navíc, nepřijde mi normální, aby TO získání pastí ve stokách bylo kolem 40-50, když je to dfc lvl obtížnosti 2-4.
Pěkně tím rozbíjením někteří, kazíte hru ... dík.
"Vstupuji, když odcházím, já dobrodruh sám.
Nejsem maskou, kterou nosím ... však tváří v tvář stávám se jí ..."
Co se týče pastí pokud vím tak se to už tady řeší. Nějak sem ale nepochopil tvou poznámku "co nemůžu vzít, nebudou mít ani ostatní". Pokud totiž poklad "rozbiješ" tak ho normálně lootneš takže to není o tom, že z rozmaru aby ho nikdo neměl ho rozmlátíš a nikdo z něho nic nemá. Maximálně na ST (prosím o opravu pokud neříkám pravdu) člověk při "rozbíjení" pokladu riskoval rozbití drahokamů a podobných křehkých předmětů na střepy uvnitř lootu. (nevím jestli to funguje i na NT ale ještě jsem se s tím nesetkal).Kinkin wrote:Zatím, krom lagů asi jedna věc. Vysvětlíte mi prosím, jak je to z rozbíjením truhel a pokladů?
Pěkně tím někteří, kazíte hru ... dík.
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
Aha ... takže vlastně pasti jsou "zbytečné" stačí to rozbít a lootnu poklad normálně. Akorát mi to trvá déle, kvůli rozbíjení. Předci jenom odpastění je rychlejší. To jsem chtěl vědět. Dík 
Jinak jako tulák, jsem se "naučil" celkem úspěšně používat pasti na potvory, když je získám. Povětšinou nejsem v družině, tak mi hodně pomůžou.
Jinak jako tulák, jsem se "naučil" celkem úspěšně používat pasti na potvory, když je získám. Povětšinou nejsem v družině, tak mi hodně pomůžou.
"Vstupuji, když odcházím, já dobrodruh sám.
Pasti nejsou zbytečné. Postava která odpastí rozuměno sebere si i tu past a nejen zneškodní tak tuto může pak i nadále použít nebo prodat. (takže na tom v důsledku vydělá o něco více než ten který to jen tak rozseká).Kinkin wrote:Aha ... takže vlastně pasti jsou "zbytečné" stačí to rozbít a lootnu poklad normálně. Akorát mi to trvá déle, kvůli rozbíjení. Předci jenom odpastění je rychlejší. To jsem chtěl vědět. Dík
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny
- Mourisson1
- Mistr
A nebo do toho klepneš, 200 elektrické, a pozdravuj Astarotha xD Já bych ty pasti zas tak nepodceńoval 
Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes.
Elrienavien - Nico Robin #2
Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře
El'thien Erume - “As above, so below”
Lothias Telvunar Tarlen
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes.
Elrienavien - Nico Robin #2
Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře
El'thien Erume - “As above, so below”
Lothias Telvunar Tarlen