Důvodem je, že velmi zle nesu smrt své postavičky a ztrátu vědomostí (zkušeností) a to do té míry, že se mi večer špatně usíná, myslím na to, jsem nasraný a je mi to líto. Přemýšlím kde se to posralo, za co si můžu sám a co jsem nemohl ovlivnit. Pokud si přeji riskovat pak o to chci sám rozhodnou a míru rizika sám určit. CvC typu turnaj je pro mě tak intenzivním zážitkem, že přestávám dýchat, srdce mi mlátí o sto šest, udělá se mi sucho v krku a vůbec se cítím velmi zvláštně a to se mi v podstatě nemůže nic stát. Keci typu smrt musí bolet nemám rád ... mě třeba poslední dvousmrt bolí již více než 3 týdny a nikterakt to neodeznívá, dospělo to tak daleko, že jsem ty tři týdny na Thalii nebyl a logl se po dlouhé době teprve v Sobotu ráno. Stačil jeden pohled na trpaslíka a bylo mi z toho zase smutno. Nejsem sadomasochystické prase abych se v těchto pocitech rochnil tak se prosím nezlobte že se této vaší kratochvíle odmítám účastnit. Postavičku jsem si uděl aby měla příběh, aby dobře vypadala (pokud jsem ti Pepi nepoděkoval, ale snad ano - děkuji nyní, oba naši trpaslíci vypadají úžasně), sám jsem si určil, jak jsem zvyklý, jaké bude mít silné a jaké slabé stránky, vědomě jsem si ho tedy poškodil právě proto aby byl co nejvěrohodnější, následné úpravy kouzel, vlastností a ostatního pak rovněž zaúřadovaly a tak mohu s klidným srdcem říct, že nemám žádný PG build a v místě konfliktu bych okamžitě umíral ... tímto se dostáváme na začátek mého osvětlení. Pokud k tomuto má někdo nějaké otázky tak prosím do SZ ... dále nebudu do topiku s takto pro mě ožehavou tematikou přispívat, nedělá mi to rovněž dobře a na druhé straně barikády to rovněž rozpoutává negativní emoce.LDamian wrote: Nez se odmlcis, tak jen pro jistotu - mohl bys ty duvody konkretne vypsat? Nemam nic proti tvemu rozhodnuti, jen si chci byt jisty, ze te chapu spravne. Darien toho pise hodne a neni snadne sledovat, jaky je jeho aktualni nazor (dava spis navrhy ruzne jak ho co napadne) a Jachym dal spis radu dotazu. Takze jake jsou konkretne ty duvody pro ktere se odmitas zucastnovat CvC stretu mezi frakcemi?
T.