CO VAM NA THALII CHYBI?
Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
Opravdu moc mi chybí tažná zvěř!
------------------ =^.^=
Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
Taky bych je uvítal zpět.
Valghloth - "Darkness from the dark."
Elitní Kazišuk!
Elitní Kazišuk!
Chybí mi škola na naučení řečí . Lidi jsou tu v nevýhodě , všechy národy jsou dvojjazyčné a proč lidi ne? Proč nedostali možnost si vybrat ještě jeden jazyk podle svého uvážení a nebo aby to bylo spravedlivé mít národy jen svůj jazyk a druhý by se museli učit. Byla by docela dobrá sranda hvězdičkovat jak se různé osoby domlouvají nohama rukama.
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
Lina Arna - zlatooká černovláska
Vim, že to je momentálně zcela nepodstatná věc, ale chybí mi mazlíčci 
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Bude, až se dostanu k obchodům. Zatím furt jen odlagovávámkokosak wrote:Nabídka kapucí a plášťů bez vlastností u barvíře.
Vedoucí týmu Thalie
Myslíš ty z ST, jak byli u Dobrodruha?Pajule wrote:Vim, že to je momentálně zcela nepodstatná věc, ale chybí mi mazlíčci
Vedoucí týmu Thalie
Jojo, přesně ty. Prý jsou v prodeji, ale nefungujou. Já v kelu ještě nebyla, tak nevim, ale když to říkali, tak to asi pravda budeRejty wrote:Myslíš ty z ST, jak byli u Dobrodruha?Pajule wrote:Vim, že to je momentálně zcela nepodstatná věc, ale chybí mi mazlíčci
Nieninquë - legenda
- Mourisson1
- Mistr
Ne "jsou v prodeij" ale "je tam prodejce" 
Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes.
Elrienavien - Nico Robin #2
Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře
El'thien Erume - “As above, so below”
Lothias Telvunar Tarlen
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes.
Elrienavien - Nico Robin #2
Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře
El'thien Erume - “As above, so below”
Lothias Telvunar Tarlen
Jak to vidíte s tím testovacím serverem? Přecejen těch odchylek od standardu je požehnaně, takže se jistě bude velmi hodit nejenom mě.
Stačí nějaká rámcová představa, ať to sem nemusím psát jako připomínku každý týden.
Stačí nějaká rámcová představa, ať to sem nemusím psát jako připomínku každý týden.
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Az bude, tak bude a bude o tom viditelne informovano
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Nemluvím za tým, mluvím za sebe, jelikož vím, co je práce s provozem testovacího serveru. Myslím, že to tu psal už Shaman, prostě management provozu dalšího serveru sebere čas, který já bych do toho nebyl ochotný investovat. Když pominu jednorázové investice peněžní a časové na rozběhnutí, tak každý update změn do modulu stojí čas.Barbar321 wrote:Jak to vidíte s tím testovacím serverem? Přecejen těch odchylek od standardu je požehnaně, takže se jistě bude velmi hodit nejenom mě.
Příklad: upravím za deset minut dva drobné bugy a patnáct minut mi trvá, než zkompiluju scripty, sestavím modul, případně sestavím hak, loguju na server, updatnu modul na server, restartnu hru. Tohle všechno bych musel dělat dvakrát. A to nemluvím o problémech, který každý úkon pravidelně násobí konstantou o hodnotě k >= 2, k <= 3.
Jestli se na to tým dívá jinak a chce do toho čas investovat, ok, ale nejsem o tom přesvědčen. Jestli je chceš přesvědčit, založ si na to vlákno, ať se ti tam vyjádří lidi, kteří by o to měli zájem. Přecijen tým to dělá pro komunitu a když bude zájem velký, bude to na pořadu dne. Mě připadá, že to chceš jen ty a to proto, aby tvé postavy byly systémově bez kazů. A to by pro mě nebyl dostatečný argument, abych těch 15*k minut třeba každý třetí den obětoval.
Tohle mi nepřipadá relevantní. Nenahráváš každou změnu. Pouze co se týče ras a povolání. A tyto věci, se neupravují každý den. Test tu byl, ale přišlo se o něj. Jestli časem bude, tak bude, momentálně neni a dlouho nebude. Kdo si chce bez kazů počítat, musí papír a všechno si dvakrát překontrolovat, jestli tomu tak je.
Troll: <2;3> What is it?
Troll: <2;3> What is it?
Valghloth - "Darkness from the dark."
Elitní Kazišuk!
Elitní Kazišuk!
Krom toho to žere elektriku a kdo to má v dnešní době platit pořád...?
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1