Vtípky

Chcete se zasmát či pobavit ostatní?

Moderators: DM, WB

Molly23
Ďábel

Re: Vtípky

Post by Molly23 »

Image
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Image
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Neklikat polokočkofobici :D, obrázek +18 :wink:

Image
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Jednou byla moje žena někde venku a já měl na starost synka. Bylo mu něco málo přes dva roky. K vánocům dostal dětskou čajovou soupravičku a rád si s ní hrál. Večer jsem seděl v obýváku, díval se na zprávy a syn mi donesl "čaj" - tedy samozřejmě ten umělohmotný šáleček a v něm nalitou vodu. Vypil jsem ji a říkal "mňam, ten čaj je ale dobrý!" Synek měl radost a nosil mi "čaj" co chvíli, vypil jsem těch šálků snad dvacet. Po zprávách manželka konečně dorazila domů a já ji hned zavolal, ať se jde podívat, jak máme šikovného syna. Řekl jsem si o čaj a za chvíli už syn cupital se šálkem. Já jsem ho vypil, synka jsem pochválil a díval se na ženu, co tomu říká. Stála opřená o futra, dívala se na mě a naprosto s klidem a suše řekla: "Hele, a napadlo tě, že jediné místo, kam dosáhne a kde může vzít vodu, je záchod?"

sandoftime
Urozený

Post by sandoftime »

Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

Image
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Zeerit
Urozený

Post by Zeerit »

:wall: Vydržel to někdo až do konce ? :lol: Já teda ne.. a to normálně proti kozám nic nemám...
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

:mrgreen:
Image Image Image Image Image
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Molly23
Ďábel

Post by Molly23 »

Jo no... :D to už mi přijde fakt lepší tahle http://www.youtube.com/watch?v=DXGhGBK8jig
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23
Ďábel

Post by Molly23 »

Tak zkouškové začíná příští týden... :D

https://www.youtube.com/watch?v=LquA__EPeUY
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

:D

Image

sandoftime
Urozený

Post by sandoftime »

Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Molly23
Ďábel

Post by Molly23 »

May the BEER be with you!
Image
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
J.F.Payne
Ďábel

Post by J.F.Payne »

Image

Image
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Caehan
Bůh

Post by Caehan »

Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN
Post Reply