CO VAM NA THALII CHYBI?
- -darkvision-
- Bůh
Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
My nevíme ani kde bychom je měli mít. Samo vedení nám řeklo že ne každá louže půjde pít. A aktuálně se u nás dá pít jen na jednom místě - v dílnách je fontánka.Rejty wrote:Tak mi napiš do PM, kde konkrétně chybí.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Takže chcete přidat fontány do Kahzetu? K tábořištím studánky, nebo kam?
Vedoucí týmu Thalie
Nevím jak to je nahoře, ale vody je v podtemnu dost. Když sem tam nějaký zdroj uděláš tak, aby seš použít i mimo město tak to bude fajn. Jak psal Dark, aktuálně víme o jednom v dílnách a fontánu mají taky Z v sídle, jinde se nenapiješ. Dej malou kašnu na tržnici zase, ono taky jak to není na očích tak to často přehlížíš a nepiješ.Rejty wrote:Takže chcete přidat fontány do Kahzetu? K tábořištím studánky, nebo kam?
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Slabší obnovy, neutralizuj jed jako dřív. Skoro každý npc co jsem dole potkal má nějaký negativní efekt. Ani klerik v partě není schopen tohle všechno odstraňovat, protože pak nebude naspávat nic jinýho.
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Nevím, jestli se to od té doby změnilo, ale mé postavy mohly pít na tržišti z toho rybníčku a pak i v jednom obchodu byla fontánka (teď nevím, jestli to byl klenotník nebo kožešník)-darkvision- wrote:My nevíme ani kde bychom je měli mít. Samo vedení nám řeklo že ne každá louže půjde pít. A aktuálně se u nás dá pít jen na jednom místě - v dílnách je fontánka.Rejty wrote:Tak mi napiš do PM, kde konkrétně chybí.
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Pod tohle se podepisuji a dodávám, že to neplatí jen pro Podtemno. Na povrchu možná netráví každé NPC, ale rozhodně každé druhé (ty první pak hází nemociRadim wrote:Slabší obnovy, neutralizuj jed jako dřív. Skoro každý npc co jsem dole potkal má nějaký negativní efekt. Ani klerik v partě není schopen tohle všechno odstraňovat, protože pak nebude naspávat nic jinýho.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Kněz v Ivory
A v Kelu to s vodou taky není moc dobré. I místa, která očividně vodu mají, tak nenabízejí pití, např. http://www.imagehosting.cz/images/fontanky.jpg
A v Kelu to s vodou taky není moc dobré. I místa, která očividně vodu mají, tak nenabízejí pití, např. http://www.imagehosting.cz/images/fontanky.jpg
.
Jop, změnilo, rybníček už tam není a od té doby co jsou šperky na přímo na tržišti tak ke klenotníkovi v Drowí čtvrti nikdo moc nechodí - nicméně tam pořád jedna fontánka je.Barbar321 wrote:Nevím, jestli se to od té doby změnilo, ale mé postavy mohly pít na tržišti z toho rybníčku a pak i v jednom obchodu byla fontánka (teď nevím, jestli to byl klenotník nebo kožešník)
Drtivá většína černohub teď chodí bumbat do fontánky v dílnách, což je vlastně jediné momentální využití této lokace. Více zdrojů bumbadel by to prostě dole chtělo, až budu jednoho dne ve hře tak to zkusím sepsat i se screenama a pošlu to Rejtymu. A nebo někdo přičinlivý, kdo má více času než já (v tuto chvíli každý dole), může provést toto hned.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Ještě to bude chtít balanc, ale už teď prostě vidím, že +0 zbraně a zbroje jsou hodně divně nasazené.
+0 pavéza je vlastně pár prken sbitých dokupy hřebíky - pořizovací cena v tisících zlatek.
Neuvažoval team o zavedení -1 věcí s nižším ILR, případně velmi nízkou pořizovací cenou?
Nebo dát do oběhu nějaké zmetky, třeba s vyšší vahou, nebo postihem do únavy, no prostě nějaké levné šméčka které bych si zakoupil anichž bych měsíc kolečkoval dungy?
+0 pavéza je vlastně pár prken sbitých dokupy hřebíky - pořizovací cena v tisících zlatek.
Neuvažoval team o zavedení -1 věcí s nižším ILR, případně velmi nízkou pořizovací cenou?
Nebo dát do oběhu nějaké zmetky, třeba s vyšší vahou, nebo postihem do únavy, no prostě nějaké levné šméčka které bych si zakoupil anichž bych měsíc kolečkoval dungy?
KDVP
Šlo a dokonce si myslim, že na dynamicky spawnovaných pastech na zemi to tak už je (dělal jsem to před měsícem asi ve tři ráno, takže je třeba ověřit).Kinkin wrote:Nešlo by přidělit xp /třeba minimální / za práci s pastmi? Za odstranění, vzítí, označení, položení. Když už se ten chudák tulák, tak natrápí. Je to myslím nebezpečnější práce, jak xp za časovky + pokec.
Většina tohle neřeší, ale "odpasťování" potřebuje skoro každý.
Jedná se tedy jen o zneškodňování pastí náhodně umístěných spawnem. Pro pokládání pastí, ani pro sbírání pastí položených hráčem to z pochopitelných důvodů neplánujem.
Úvaha byla taková, že i +0 pavéza ti dá slušnej bonus do AC, takže by měla mít vyšší cenu než jen nějaký kus dřeva.Bahnak wrote:Ještě to bude chtít balanc, ale už teď prostě vidím, že +0 zbraně a zbroje jsou hodně divně nasazené.
Od toho se odvíjí, že prostě chudá postava nemá equip a tedy ani staty. A tím nemyslím, že má low equip, ale že ho prostě fakt nemá.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Právě to by mohly vyřešit -1 věci.
Prostě když už někdo jede bojovníka a může na sebe oblíct těžkou zbroj a do pracek vzít libovolnou zbraň či štít, tak shoří obvykle na tom, že nemá kačky na to ji koupit.
A rozhodně by se mi ty kačky lootily lépe když budu mít na sobě -1 zbroj a -1 pavézu, než když běhám s pukléřem +0 a v kožené +0 zbroji.
Takhle mám válečníka plechovku kterej vytáhne AC na nějakejch cca 16 (základ 10, zbroj 3, pukléř 1, obratnost 2), tudíž ho probije i krysa hodem 10-20 na k20, a to mi prostě nepřijde úplně OK.
Myšlenka je podobná diablu, kde také nacházíš nekvalitní věci, které ani nezvedáš ze země, protože se to prostě nevyplatí - levné šunty bez ceny. Ale na začátku hry prostě oblíkáš všechno.
Byl to jen nápad, nekamenovat.
Prostě když už někdo jede bojovníka a může na sebe oblíct těžkou zbroj a do pracek vzít libovolnou zbraň či štít, tak shoří obvykle na tom, že nemá kačky na to ji koupit.
A rozhodně by se mi ty kačky lootily lépe když budu mít na sobě -1 zbroj a -1 pavézu, než když běhám s pukléřem +0 a v kožené +0 zbroji.
Takhle mám válečníka plechovku kterej vytáhne AC na nějakejch cca 16 (základ 10, zbroj 3, pukléř 1, obratnost 2), tudíž ho probije i krysa hodem 10-20 na k20, a to mi prostě nepřijde úplně OK.
Myšlenka je podobná diablu, kde také nacházíš nekvalitní věci, které ani nezvedáš ze země, protože se to prostě nevyplatí - levné šunty bez ceny. Ale na začátku hry prostě oblíkáš všechno.
Byl to jen nápad, nekamenovat.
KDVP
Mně se ten nápad líbí! Třeba by se mohly ty zbraně i dost rychle opotřebovat a rozpadnout...
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
IMHO když nemáš pavézu, plnoplát, či jiné obdobné kusy výbavy, tak jsi tlačen o něco víc do kooperace s dalšími. Navíc musíme uvážit, že do budoucna přibudou ty klasické pevné questy typu nošení balíčků, kterými se dá hravě vydělat na výbavu.
.