Aloha, konečně první lvl DDčka a hned chyba.
1) Zapnul jsem obraný postoj, spotřebovalo to jeho použití a nic se nestalo.
zameditoval jsem
2) Zapnul jsem obranný postoj, nespotřebovalo to jeho použití a znovu se nic nestalo.
Žádný nárůst AC, CON nebo STR...
Nějaký DD s podobným problémem nebo se v tom rachtám sám?
VYŘEŠENO: Obranný postoj trpasličího obránce
VYŘEŠENO: Obranný postoj trpasličího obránce
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Re: Obranný postoj trpasličího obránce
No z povrchu všem co znám funguje jak má.Bahnak wrote:Aloha, konečně první lvl DDčka a hned chyba.
1) Zapnul jsem obraný postoj, spotřebovalo to jeho použití a nic se nestalo.
zameditoval jsem
2) Zapnul jsem obranný postoj, nespotřebovalo to jeho použití a znovu se nic nestalo.
Žádný nárůst AC, CON nebo STR...
Nějaký DD s podobným problémem nebo se v tom rachtám sám?
Na vyžádání.
Hm, je fakt že mám duergara, ale teď tak dumám že jsem to zkoušel cca 10 minut před tím než mě hra kicknula a začlo zlobit pilsfree. Vyzkouším zítra, třeba to bylo tím.
KDVP
Tak to asi bylo vážně tím pilsfree, dnes dopoledne už postoj normálně fachá.
Akorát jsem se chtěl zeptat zda není v plánu nějaké grafické či vlastně jakékoliv rozlišení stavu postoj/nepostoj.
V originálním NWN se postoj zapíná vypíná za doprovodného nápisu nad postavou - podbně jako třeba zapínání a vypínání útoku v obraně. Na NT tomu tak není a vím sice že je to asi o zvyku, ale něco mi tam na tom prostě graficky schází, nějaké ujišťovadlo že bude šecko v cajku...
Akorát jsem se chtěl zeptat zda není v plánu nějaké grafické či vlastně jakékoliv rozlišení stavu postoj/nepostoj.
V originálním NWN se postoj zapíná vypíná za doprovodného nápisu nad postavou - podbně jako třeba zapínání a vypínání útoku v obraně. Na NT tomu tak není a vím sice že je to asi o zvyku, ale něco mi tam na tom prostě graficky schází, nějaké ujišťovadlo že bude šecko v cajku...
KDVP
Hm, po spánku se počet postojů zvedne na 15x za den, ne že bych si stěžoval...
KDVP
To je celoserverová chyba všech schopností, že spánek jejich použití hypuje. Mají to tak třeba i SD, paladini, monkové atd.Bahnak wrote:Hm, po spánku se počet postojů zvedne na 15x za den, ne že bych si stěžoval...
Last edited by KaTo on 17:55 20. Jan 2014, edited 2 times in total.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Po restu se to srovná.Bahnak wrote:Hm, po spánku se počet postojů zvedne na 15x za den, ne že bych si stěžoval...
acc.: skarbi
Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)