VYSVĚTLENO: Monk
Re: Monk
Mnich který si oblékne brnění přestává být mnichem.
Stane se z tebe obyčejná postava se zcela obvyklým zraněním pěsti jako kterékoliv jiné povolání.
Tedy 1-3, pakliže brnění sundáš, opět začneš být mnichem a zranění se zvýší na 1-6.
Holt hraješ mnicha a ti brnění prostě nenosí. Pořiď mu nějaké normální šaty a uvidíš sám - případně můžeš běhat i nahatý, ale nejspíše tě za to v Karathském království zavřou do basy.
Stane se z tebe obyčejná postava se zcela obvyklým zraněním pěsti jako kterékoliv jiné povolání.
Tedy 1-3, pakliže brnění sundáš, opět začneš být mnichem a zranění se zvýší na 1-6.
Holt hraješ mnicha a ti brnění prostě nenosí. Pořiď mu nějaké normální šaty a uvidíš sám - případně můžeš běhat i nahatý, ale nejspíše tě za to v Karathském království zavřou do basy.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Bahnak wrote:Mnich který si oblékne brnění přestává být mnichem.
Hudba je náš život !http://www.youtube.com/watch?v=8aJyykNd0Ao!
Životy jsou jako kapky deště, některé dopadají přímo na vás, jiné prozmněnu vás míjí
Životy jsou jako kapky deště, některé dopadají přímo na vás, jiné prozmněnu vás míjí
Můžeš zkusit trumfnout tohodle frajera:
http://www.giantitp.com/comics/oots0025.html
KDVP
zas tak pitomej nejsemBahnak wrote:Můžeš zkusit trumfnout tohodle frajera:
Mohl by mi ještě někdo odpovědět, proč má postava najednou z ničeho nic přestane uočit ,i když tam není žádný prvek který by zrušil utok a ani ja jako hrač nijak neklikám ? děkuji za odpověď 
To by ses musel trochu rozepsat o tom, co to bylo za situaci. Třeba nedosáhla na nepřítele, nebo nějaký specifický druh útoku, který to dělá...
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
stalo se mi to již několikrat třeba pavouci, jsem ve volném prostoru, nic okolo mě jen dva pavouci ,v klidu si mlatim a najednou se postava zastavi a nic neděla jako kdyby se o něco zasekla to same se mi stalo s jezevci. V takovém, připadě mě oboje sežere protože se dostanu do flatu a než stačim cokoliv udělat neustojím to a pokud ano stane se to pochvili znovakucik wrote:To by ses musel trochu rozepsat o tom, co to bylo za situaci. Třeba nedosáhla na nepřítele, nebo nějaký specifický druh útoku, který to dělá...
Ja tento jev pozoroval na vyvolanych summonech - bojuji, bojuji. A pak naraz zustanou stat a neni to tim ze by na ne summoni nedostahli nebo se NPC schovavala.Alrik wrote:stalo se mi to již několikrat třeba pavouci, jsem ve volném prostoru, nic okolo mě jen dva pavouci ,v klidu si mlatim a najednou se postava zastavi a nic neděla jako kdyby se o něco zasekla to same se mi stalo s jezevci. V takovém, připadě mě oboje sežere protože se dostanu do flatu a než stačim cokoliv udělat neustojím to a pokud ano stane se to pochvili znova
Kuciku, muze to byt nejak propojene? Nejaky skript co prerusi aktualni cinnost?
Alrik: Dobra rada nad zlato, vim ze to moc nepomuze a neresi problem, lec zbyva jedine doporuceni - chod jeste s nekym...
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Občas blbnul takhle Sekáček, nestává se ti to po zabití jednoho nepřítele, že pak Sekáček bugne a místo aby pokračoval v útoku, tak skončí?
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
ne nezabiju ani jednoho právě, prostě se zastavím, bouchnudo nepřetele a hned potom se postavi jako kdyby přestal utočit a nebo jako kdybych se někam uklikl,KaTo wrote:Občas blbnul takhle Sekáček, nestává se ti to po zabití jednoho nepřítele, že pak Sekáček bugne a místo aby pokračoval v útoku, tak skončí?
- -darkvision-
- Bůh
U jezevců nevím.. ale u pavouků tento jev mívám také. Nevím s jakou postavou, zda s monkem. Ale osobně co jsem to sledoval tak mi přišlo že pavouci maj jakýsi větší model a dlouhý nohyAlrik wrote:stalo se mi to již několikrat třeba pavouci, jsem ve volném prostoru, nic okolo mě jen dva pavouci ,v klidu si mlatim a najednou se postava zastavi a nic neděla jako kdyby se o něco zasekla to same se mi stalo s jezevci. V takovém, připadě mě oboje sežere protože se dostanu do flatu a než stačim cokoliv udělat neustojím to a pokud ano stane se to pochvili znovakucik wrote:To by ses musel trochu rozepsat o tom, co to bylo za situaci. Třeba nedosáhla na nepřítele, nebo nějaký specifický druh útoku, který to dělá...
A nebo kdyby ty npc hipsovali? To nevim jak je reálné
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Děla mi to teměř u všeho, u čeho sem si nevšim že by to udělalo tak to je u ohnivcovích brouku a u chátra ale třeba u bombarderu mi to děla taktéž-darkvision- wrote:U jezevců nevím.. ale u pavouků tento jev mívám také. Nevím s jakou postavou, zda s monkem. Ale osobně co jsem to sledoval tak mi přišlo že pavouci maj jakýsi větší model a dlouhý nohyAlrik wrote:stalo se mi to již několikrat třeba pavouci, jsem ve volném prostoru, nic okolo mě jen dva pavouci ,v klidu si mlatim a najednou se postava zastavi a nic neděla jako kdyby se o něco zasekla to same se mi stalo s jezevci. V takovém, připadě mě oboje sežere protože se dostanu do flatu a než stačim cokoliv udělat neustojím to a pokud ano stane se to pochvili znovakucik wrote:To by ses musel trochu rozepsat o tom, co to bylo za situaci. Třeba nedosáhla na nepřítele, nebo nějaký specifický druh útoku, který to dělá...tak když jsou kolem tebe třeba 4 tak se nekdy taky dostanu do flatu.
A nebo kdyby ty npc hipsovali? To nevim jak je reálné
Kruhovej kop náhodou nemáš? Na ST jsem díky tomu musel relevelovat monka z 26-tého lvl na 7-mý.
Stačilo, aby druhá potvora byla o něco dál než je dosah zbraně, kruhovým kopem na něj zareaguje, ale tím, že je protivník daleko, znova do něj neútočí. A vzhledem k tomu, že kruhový kop se po útoku nevrací na původní cíl, hodí se automaticky do flatfoot.
Stačilo, aby druhá potvora byla o něco dál než je dosah zbraně, kruhovým kopem na něj zareaguje, ale tím, že je protivník daleko, znova do něj neútočí. A vzhledem k tomu, že kruhový kop se po útoku nevrací na původní cíl, hodí se automaticky do flatfoot.
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
nemamBarbar321 wrote:Kruhovej kop náhodou nemáš? Na ST jsem díky tomu musel relevelovat monka z 26-tého lvl na 7-mý.