Meditace zruší jakékoliv postihy z únavy, a ty už se neobjeví.
Pokud mám například únavu 80% a meditnu, tak i na 90% nejsou postihy, když pak ale vyspím na 0% a dosáhnu znova těch 70% tak už postihy zase jsou.
OPRAVENO: Odstranitelné postihy z únavy
- Mourisson1
- Mistr
OPRAVENO: Odstranitelné postihy z únavy
Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes.
Elrienavien - Nico Robin #2
Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře
El'thien Erume - “As above, so below”
Lothias Telvunar Tarlen
Lothias Telvunar Tarlen
Re: Odstranitelné postihy z únavy
Výborně...a přesně tyhle druhy chyb by se měly hlásit do PM a ne veřejně (což se pokud vím i stalo) 
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
- -darkvision-
- Bůh
Tohle se mi taky stalo. Nicméně mě se ten postih pak vrátil po přejití lokace, ne hned první, asi až třetí. Ale vrátil.
Tatáž situace. Pokračovala. Znova jsem meditnul a zrušil se mi postih. Naskočil mi ale ve chvíli, kdy mi naskočilo i zpomalení (80% únavy myslím).
Pak už jsem se dostal k ohništi, tak nevím
Tatáž situace. Pokračovala. Znova jsem meditnul a zrušil se mi postih. Naskočil mi ale ve chvíli, kdy mi naskočilo i zpomalení (80% únavy myslím).
Pak už jsem se dostal k ohništi, tak nevím
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Druhý příspěvek je spam. Jsme v betě, tedy se chyby mají hlásit. Určitě si neber k srdci kritiku Pauluse, udělal jsi vše korektně a správně.Alrik wrote:popravdě v RP strance věci je Meditace odpočinková činost jenž mi unavu měla zmirnit .... (pokud se na to dá nahližet jako na realnost), jinak omlouvám se že všude pišu své nazory a myšlenky
Máš to to samé, jako když se přišlo na to, že postihy za podtemno odstraní greater restoration, určitě se to někam nahlásilo, a pak používalo, protože se nic nedělo dlouho, tak to bude feature. To samé máš třeba kumulativní používání SKO do bonusu dodge +20.
Ohledně únavy mám stejnou zkušenost jako dark, meditací byla na chvili pryč, ale když jsem změnil několikrát lokaci, tak se vrátila. Nemám vysokou četnost zjištění, unavu i kvuli cvc hlídám jak oko v hlavě. Mimochodem na staré thalii šla unava taky zrusit restorací na chvili, což jsem dělal, když mne podemnáci po týdnu veznení vypustili s unavou na hranici smrti do divočiny. Ani mne nenapadlo, že by to byl bug, protože se to vždy vrátilo. Bral jsem to jako dočasný doping.
PS: Stejně se musím smát, že nějaký hráč dokáže vyčíst jinému, že hlásí chybu, kterou už on hlásil soukromě. Navíc míra zneužití je v případě této chyby spíše teoretická.
ve svém příspěvku nic nevyčítam prosím .... to mělo být jen a pouze návrh který by se pro meditaci dal použit
Hudba je náš život !http://www.youtube.com/watch?v=8aJyykNd0Ao!
Životy jsou jako kapky deště, některé dopadají přímo na vás, jiné prozmněnu vás míjí
Životy jsou jako kapky deště, některé dopadají přímo na vás, jiné prozmněnu vás míjí
- Mourisson1
- Mistr
To bylo na pauluse pokud to dobře chápu, no stress 
Luth'arth Tel'vien
Lothias Telvunar Tarlen
Lothias Telvunar Tarlen
Re: OPRAVENO: Odstranitelné postihy z únavy
Opraveno (příští update).