Predprazdninovy sraz Thalie - cerven 08
Re: Predprazdninovy sraz Thalie - cerven 08
Aby pristi srazy nezacal planovat nekdo jinej.
Misto jsem vybral, protoze se tam driv konaly plzenske srazy a navic je tam prijemna zahradka i obsluha. Datum srazu se menit nebude, vyplynul z hlasovani, nemuzeme vyhovet vsem. Navic soupat to na prazdnin je hloupost, bude velky letni sraz...
Vedoucí týmu Thalie
-
steel_martin
- Měšťan
Nic proti, jsem rád, žes ho naplánoval, je jasný že žádný termín nemůže vyhovovat každému...
Venori'elginn N'Abarn

ja bych prijel v praci by me to vyslo,jenze ja mam panickou hruzu z cestovani
ja bych se tam na stopro ztratil,a nechcete prijet na vsetin?tady cepujou vsechno
kazdopadne se budu snazit prijet,neni tady jeste nekdo ze vsetina nebo okoli?
Dormalhir -- Hrdina na volné noze
Nechci nějak otravovat,ale nejede tam někdo z Prahy autem?
Z vlaků mám hrůzu a v busu se mi dělá blbě. 
Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec"
"Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile"
Arrswil tiefling nekroman
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
Pravdepodobne pojedu. Ale znas to, potrebuju pak nejak do rana vystrizlivet.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Proto nechci jet autem jákucik wrote:Pravdepodobne pojedu. Ale znas to, potrebuju pak nejak do rana vystrizlivet.
Kašlete na auto, pojedeme z Praglu hromadně vlakem. Do Plzně je skvělé spojení. Jinak pokud by nikdo nejel hromadnou dopravou, taky bych se kdyžtak k někomu rači navezl do auta 
Tímto postem můžete na 90% počítat s mojí účastí
Tímto postem můžete na 90% počítat s mojí účastí
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
Joooo..... *povzdechne si*starej dobrej lizal kde je ten casek obrich srazu vsech servru proste tech co maji radi NWN.Bude to takova vzpominka na starou dobu zacatku Thalie.Ohledne piva to neresim a lidi se muses prispusobovat stejne to kolem 22:00 hodiny pocitam kazdemu bude jedno co do sebe leje
Ja jedu na Tequilu tak si musime dat panaka Daanri kdyz jedes v trdem 
RES wrote:Joooo..... *povzdechne si*starej dobrej lizal kde je ten casek obrich srazu vsech servru proste tech co maji radi NWN.Bude to takova vzpominka na starou dobu zacatku Thalie.Ohledne piva to neresim a lidi se muses prispusobovat stejne to kolem 22:00 hodiny pocitam kazdemu bude jedno co do sebe lejeJa jedu na Tequilu tak si musime dat panaka Daanri kdyz jedes v trdem
Tequila?..ááá..sakra
Jesli zas někdo dostane nápad že když sme černý držky tak si musíme dát něco černýho, a obědná Ferneta tak si to s nim ve hře pak vyřídim 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
No tak když je to takhle, tak beru lahev zlatý a je to vyřešený 
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
- danielfojt
- Měšťan
mnami fernete je parada,ale na rumika neni a co poto lesni vanek borovickaKrata wrote:Jesli zas někdo dostane nápad že když sme černý držky tak si musíme dát něco černýho, a obědná Ferneta tak si to s nim ve hře pak vyřídim
Dormalhir -- Hrdina na volné noze
-
steel_martin
- Měšťan
Myslíš lektvar světla? To naší čokoládové pokožce vůbec nesvědčí!Shifter wrote:No tak když je to takhle, tak beru lahev zlatý a je to vyřešený
Venori'elginn N'Abarn

'Čéče ty by si měl bejt spíš hraničářdanielfojt wrote:mnami fernete je parada,ale na rumika neni a co poto lesni vanek borovickaKrata wrote:Jesli zas někdo dostane nápad že když sme černý držky tak si musíme dát něco černýho, a obědná Ferneta tak si to s nim ve hře pak vyřídimto je slasticka...
No vaší možná ne, ale po čem myslíš že mají aasimaři takovej odstín kůže?steel_martin wrote:Myslíš lektvar světla? To naší čokoládové pokožce vůbec nesvědčí!Shifter wrote:No tak když je to takhle, tak beru lahev zlatý a je to vyřešený
No jo přiznám barvu, jsou to špatné jaterní testy
hh no tequilu nemusim, nepaci sa mi ten dlhy ritual s pitim
fernet taky nic moc odkedy som stiahol polflase na ex
ja radsej biely rum alebo vodku
no zacinam sa hooooodne tesit. 
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.