VYŘEŠENO: Barvíř

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Pajule
Bůh

Re: Barvíř

Post by Pajule »

Puxina wrote:
Pajule wrote:
kucik wrote:Pristupne jsou vsechny modely. Pokud se nezobrazuji, tak proste pro ten ktery model hracske postavy neexistuji.
Neni pravda, Niena má "spoustu" šatů, které mají např. trup, který u barvíře není, ale v toolu jo. :)
Taky jsem si toho všiml, tak pak leda možnost si nechat přetahovat oblečení přes toolset.

Tak jsem to vyřešila já no, protože Niena měla vždy cudný šaty, takže.. :D Tímto ještě jednou dík Derkenovi :) (ale ono vlastně jakémukoliv DM co si najde čas :))
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
kucik
Temnota

Post by kucik »

Alrik wrote:
kucik wrote:Pristupne jsou vsechny modely. Pokud se nezobrazuji, tak proste pro ten ktery model hracske postavy neexistuji. Rozhodne pokud chcete neco pridat, tak neni problem prohledat vault a volna mista se porad muzou vyplnit.
chybí tam dosti věci co bylo na staré Thalii
Mozna jsem to nenapsal dost srozumitelne.

Pokud chces neco pridat, klidne ty modely najdi a priprav, aby zapadly do volnych mist.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Alrik
Poutník

Post by Alrik »

Jak já mohu zjistit která mista jsou volná a která ne když víc jak polovinu modelu to přehodi ale neni nic vidět neboli spiš je vidět ten samej co byl ale je tam jiný
Hudba je náš život !http://www.youtube.com/watch?v=8aJyykNd0Ao!
Životy jsou jako kapky deště, některé dopadají přímo na vás, jiné prozmněnu vás míjí
Zeerit
Urozený

Post by Zeerit »

Třeba takovej ten supercool rogunskej trup, co má plášť a kudlu u pásku, jsem nemohl najít ani u light armoru, ani u dvou 0 armor oblečků.. a co bylo ještě divnější, že i každej z těch dvou 0 obleků měl jiný možnosti na výběr v trupech.
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Alrik wrote:Jak já mohu zjistit která mista jsou volná a která ne když víc jak polovinu modelu to přehodi ale neni nic vidět neboli spiš je vidět ten samej co byl ale je tam jiný
Ty budeš hodně tupý, připomínáš mi barbara a nebo někoho hmm já nevím.

Udělej to třeba jak Pajulka.
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
kokosak
Ďábel

Post by kokosak »

Tys neměl dost tropického ovoce, Rofíčku?
PUF!
Alrik
Poutník

Post by Alrik »

kokosak wrote:Tys neměl dost tropického ovoce, Rofíčku?
Evidntně chlapec nechape čeho chci dosáhnout :) bouhžel je to smutné až to bolí a tak ho mužu jen poplácat po rameni a začit jej ignorovat:)
Životy jsou jako kapky deště, některé dopadají přímo na vás, jiné prozmněnu vás míjí
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

kokosak wrote:Tys neměl dost tropického ovoce, Rofíčku?
Je těžké, když tu někdo napíše něco dvakrát nebo třikrát a on to ani nechce číst a pořád jak buldok ryje a ryje.
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

kucik
Temnota

Post by kucik »

Alrik wrote:Jak já mohu zjistit která mista jsou volná a která ne když víc jak polovinu modelu to přehodi ale neni nic vidět neboli spiš je vidět ten samej co byl ale je tam jiný
Uplne jednoduse. Pripravis si modul na prohlizeni modelu. Treba takovej
cloth_test3.rar
(401.4 KiB) Downloaded 246 times
, projdes si vsechny vzhledy pro vsechny hracsky rasy a udelas si tabulku, kam si zaznacis volny mista.
Alrik
Poutník

Post by Alrik »

kucik wrote:
Uplne jednoduse. Pripravis si modul na prohlizeni modelu. Treba takovej
cloth_test3.rar
, projdes si vsechny vzhledy pro vsechny hracsky rasy a udelas si tabulku, kam si zaznacis volny mista.
a do těch volnych mist dodam ty co by se tam hodili ? ok dobře zkusim top :)) děkuju
Alrik
Poutník

Post by Alrik »

Evidentně Kucik nechce abych mohl komunikovat s ostatními a tedy mi zablokoval psaní soukromých zpráv, udělejte to prosím někdo jiný :) Nemám k tomu potřebný Hak a když jsem o něj požádal tak se to kucikovy zdálo asi moc :) Proč mi rovnou nedat ban na Forum je to snažší než blokovat uživatele bych řekl :)Jinak děkuju za podporu tohoto navrhu ostatním :)
kucik
Temnota

Post by kucik »

Jo, nemam na praci nic lepsiho, nez ti blokovat soukrome zpravy. Pokud ti chybi nejaky hak, tak si ho stahni, nebo udelej.
kokosak
Ďábel

Post by kokosak »

Hehe... paranoia dosahuje výšin :D
PUF!
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

:D :D :D

Bruciacullo
DM Thalie

Post by Bruciacullo »

Zeerit wrote:Třeba takovej ten supercool rogunskej trup, co má plášť a kudlu u pásku, jsem nemohl najít ani u light armoru, ani u dvou 0 armor oblečků.. a co bylo ještě divnější, že i každej z těch dvou 0 obleků měl jiný možnosti na výběr v trupech.
bo je to střední nebo těžká poznáš to v toolu podle toho kolik ten trup přidá oč..
Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"

QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.

"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith

DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
Locked