Alchymie - nelze prodat lektvary
-
steel_martin
- Měšťan
Alchymie - nelze prodat lektvary
Lektvary u vetešníka v podtemnu nejdou prodávat. Jakýkoliv lektvar i ten funkční má stále cenu 1 Zl.
Venori'elginn N'Abarn

edit: snad po resu vyreseno
Re: Alchymie - nelze prodat lektvary
tak sem to testoval a vypada ok, cena je zatim pro testovani navysena o 20 procent oproti nakladum
no nevim, lektvary s 5% katalyzátorem se mi vykoupily za 3 zl, což je cena katalazátoru za neutrálních podmínek, v součtu s flaškou náklady dalece přesahujou výkup. u 15% jsem obdržel cca 6% navýšení...
PS: vetešník parecht v karathě nemá stolek.
PS: vetešník parecht v karathě nemá stolek.
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Jak jsem již Melvikovi hlásil, vetešník v Ivory mi sebral lektvary při prodeji trofejí (i před avízo, že tomu už tak nebude). A lektvary vykoupil neskutečně levně, v podstatě koupil REZ + požehnání asi za 44 zlatých, což není ani polovina ceny s ohledem na katalyzátory.
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
sím, sím, sem si při prodeji trofejí neuvědomil, že mám na prodej eště lektvary, vetešník mne zcela systémově okradl, zaplatil 111 zlatých za kůže, maso a 31 15% lektvarů! (přes stolek 2880 zl...)
postava je zcela ekonomicky zruinována, najde se laskavé DM, které pomlčí o mé hlouposti a refunduje mi ztracené zdroje?
postava je zcela ekonomicky zruinována, najde se laskavé DM, které pomlčí o mé hlouposti a refunduje mi ztracené zdroje?
hyperpasivní myšohryz
***********DenGrasse wrote:sím, sím, sem si při prodeji trofejí neuvědomil, že mám na prodej eště lektvary, vetešník mne zcela systémově okradl, zaplatil 111 zlatých za kůže, maso a 31 15% lektvarů! (přes stolek 2880 zl...)
Tyjo...proč by to mělo dělat? To by byl support:)
Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
no, protože ve výkupním skriptu je chyba, respektive bere lektvary při prodeji trofejí, což dělat nemá a dává za ně 1 zl. ačkoli mají výkupní cenu 96 zl. stačí ti to jako vysvětlení?Erkwinn wrote:Tyjo...proč by to mělo dělat? To by byl support:)
hyperpasivní myšohryz
*******DenGrasse wrote:no, protože ve výkupním skriptu je chyba, respektive bere lektvary při prodeji trofejí, což dělat nemá a dává za ně 1 zl. ačkoli mají výkupní cenu 96 zl. stačí ti to jako vysvětlení?Erkwinn wrote:Tyjo...proč by to mělo dělat? To by byl support:)
Nojo..stačí, pravda-lektvar není trofej.
Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
vzhledem k tomu, že se nikdo z DM neozval, chci se znava zeptat: mohu požádat o pomoc s navrácením lektvarů odebraných mi při výkupu trofejí?
- nebo aspoň řekněte že ne-
- nebo aspoň řekněte že ne-
hyperpasivní myšohryz
Lektvary ti vratit nemuzeme, nejsou v palete.
Vedoucí týmu Thalie
rozumim. je možné získat za ně tedy finance, které bych obdržel při standardním způsobu prodeje (přes stolek)?Rejty wrote:Lektvary ti vratit nemuzeme, nejsou v palete.
EDIT: nebo aspoň ty katalyzátory, esli ty v paletě jsou. vyrobím si nové.
hyperpasivní myšohryz
vykupujou se obvykle za 96 kus, x31 = 2976 zl.Rejty wrote:Jo, ale nevim kolik staly.
nevím ovšem, jestli je to fixní cena, nebo jsou v tom nějaké proměnné, to bude vědět superveverka.
hyperpasivní myšohryz