Vizitka

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Dragin
Nováček

Vizitka

Post by Dragin »

Chtěl jsem se zeptat kdo ma na starosti vizitky, myslel jsem ze amber a alulus, proto jsem odeslal vizitku asi pred mesicem, ale nikdo mi neodepsal.

Diky za odpověd
:var_25: :var_49:
Bruciacullo
DM Thalie

Re: Vizitka

Post by Bruciacullo »

až dojdeš na řadu tak ti odepíšou jistě chápeš že nejsi jediný hráč na serveru který chce schválit vizitku, můžeš se jim také připomenout do pm...
Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"

QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.

"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith

DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

A mimo vizitek pracují na řadě dalších úprav a novinek, takže i přes veškerou snahu některé vizitky trvají. ;)
.
Dragin
Nováček

Post by Dragin »

Děkuji za odpověď.
:var_25: :var_49:
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

Jo, přes zkouškové jsem občas PM prolítla, ale nebyl čas hned odpovídat. Zprávu od tebe mám první z data 01 Úno 2014 v 16:30, to je měsíc? Každopádně zkusíme s Aulem s vizitkami pohnout, jen holt zkoušky měly přednost. ;)
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Locked