Ahoj,
dávali jsme pískovcové jeskyně. Mám informace o dvou trofejích, ale nevím šéfy, ze kterých to padlo, ale trofeje se jmenují:
Krev jeětěřího mága
Jazyk staršího ještěra
Ani jedna trofej nejde prodat. Děkujeme za opravu.
OPRAVENO: Pískovcové jeskyně trofeje šéfáků
Re: Pískovcové jeskyně trofeje šéfáků
Opravím to a trofeje Vám vykopenzuju. Našli jste ještě nějaké chyby?
btw. Padnul ze Strasskije klíč?
btw. Padnul ze Strasskije klíč?
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
jo padnul....ale nevim kde skončil a na co byl...
Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!!
Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
Tak .. jen to trochu doplním.
- Kovář nemá žádnou trofej, ačkoliv je to z nich asi nejtužší boss (za předpokladu, že to není ten jazyk staršího ještěra, ale mám za to, že ten je z dolů).
- Mimo kováře jsou za všechny bosse celkem zanedbatelný xp, ačkoliv třeba už ten první je docela tuhej (v porovnání s bosákama z jinejch dungů za který jsou xp plný)
1. boss pro mě asi 250 xp, 2. kovář, ten byl za plno, 3k, Strasskij 156 xp a boss v dole asi 600.. přijde mi to trochu málo, ale kdo ví, třeba je to záměr.
--------------------------------------------------
Co se expů týče mluvim za sebe. Nevím jestli to ostatní měli stejně, ale minimálně darkvision je na tom podobně jako já
Padnul, ale nebyl využitej, páč mříž kterou má otvírat není nerozbitná.btw. Padnul ze Strasskije klíč?
- Kovář nemá žádnou trofej, ačkoliv je to z nich asi nejtužší boss (za předpokladu, že to není ten jazyk staršího ještěra, ale mám za to, že ten je z dolů).
- Mimo kováře jsou za všechny bosse celkem zanedbatelný xp, ačkoliv třeba už ten první je docela tuhej (v porovnání s bosákama z jinejch dungů za který jsou xp plný)
1. boss pro mě asi 250 xp, 2. kovář, ten byl za plno, 3k, Strasskij 156 xp a boss v dole asi 600.. přijde mi to trochu málo, ale kdo ví, třeba je to záměr.
--------------------------------------------------
Co se expů týče mluvim za sebe. Nevím jestli to ostatní měli stejně, ale minimálně darkvision je na tom podobně jako já