OPRAVENO: Barvíř - úprava vzhledů

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
mandos
Rytíř

OPRAVENO: Barvíř - úprava vzhledů

Post by mandos »

Dneska kolem 11 hodin večer mi nešly měnit vzhledy trupů u šatů ani u lehké zbroje vždycky je tam jen ten který to mělo jakoby, při listování dopředu dozadu to hlásí třeba "předchozí vzhled 155, momentální vzhled 155" a když zadám ručně číslem u všeho krom toho "155" to hlásí neplatný vzhled. Na jiných hadrech je to číslo zas jiné.
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
karolina
Bůh

Re: Barvíř - úprava vzhledů

Post by karolina »

mandos wrote:Dneska kolem 11 hodin večer mi nešly měnit vzhledy trupů u šatů ani u lehké zbroje vždycky je tam jen ten který to mělo jakoby, při listování dopředu dozadu to hlásí třeba "předchozí vzhled 155, momentální vzhled 155" a když zadám ručně číslem u všeho krom toho "155" to hlásí neplatný vzhled. Na jiných hadrech je to číslo zas jiné.
Ano, včera se mi to stalo taky.
Na vyžádání.
Caehan
Bůh

Post by Caehan »

Nemůže být barvíř na Povrchu a v Podtemnu propojený? (nepoužívají třeba stejné proměnné k ukládání předchozích vzhledů a tak?)
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN
mandos
Rytíř

Post by mandos »

Jo jsem málem zapoměl. Ona na to asi Pajky přišla proč to blbne, dělá to jen u některých vzhledů trupů které momentálně nejdou ve hře zvolit u barvíře, ale jsou na thalijských hadrech a v hacích, jako jsou například šaty obchodníka, diplomata, podvodníka atd...
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
karolina
Bůh

Re: OPRAVENO: Barvíř - úprava vzhledů

Post by karolina »

Opraveno.
Na vyžádání.
Locked