Tak aspon, ze se smejes. Mne se z tebe chce spis brecet. Jo, mas pravdu, nepomuze to, ty bys mel vyhledat odbornou pomoc.Raziel wrote:rejty : ty ma tak mozes akurat rozosmiat, skoda akychkolvek slovpopripade hadz dalsi a dalsi banan, i tak to nepomoze...
Zbran na zádech
Re: Zbran na zádech
Vedoucí týmu Thalie
Zas je tu? Odvsadial ta Sylme vyhnali, takze sa laskavo vrat natu tvoju mrtvu Mintaku a bavkaj sa tam sam so sebou a nekaz nam tu vzduch.
btw: ten tvoj hak z mintaky nechceme, este by v tom bol naky dalsi podvod, takze si odpusti tie tvoje trapne odkazy na fore Mintaky, ale mas u mna maly absolutne bezvyznamny bodik, zato, ze si ma rozosmial ako uz davno nikto

btw: ten tvoj hak z mintaky nechceme, este by v tom bol naky dalsi podvod, takze si odpusti tie tvoje trapne odkazy na fore Mintaky, ale mas u mna maly absolutne bezvyznamny bodik, zato, ze si ma rozosmial ako uz davno nikto
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
(E.Hubbard)
Today, we face.
Mne to povidejRaziel wrote: kiri : no hej, vsak nwn je silna hra s kopou moznostitoho sa clovek len tak nevzda ze?
edit: teda, takovy horko uz sem tu dlouho nezazil, skoda ze sou vsici (VSICI) OT
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
Tebe nevyjimaje...
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
Ano moj zlaty. Vsade je zakodovany nejaky podvod, tak boj sa toho comu nerozumies.Daanri wrote:Zas je tu? Odvsadial ta Sylme vyhnali, takze sa laskavo vrat natu tvoju mrtvu Mintaku a bavkaj sa tam sam so sebou a nekaz nam tu vzduch.
btw: ten tvoj hak z mintaky nechceme, este by v tom bol naky dalsi podvod, takze si odpusti tie tvoje trapne odkazy na fore Mintaky, ale mas u mna maly absolutne bezvyznamny bodik, zato, ze si ma rozosmial ako uz davno nikto![]()
![]()
![]()
Odkial si inac nabral ze ma odvsadial vyhnali? Pokial viem jedine tu mam ban tak netrep laskavo a povol si poriadne tu kravatu. Zda sa totiz ze mas malo kyslika...
Na rozdiel od teba moj zlaty, ja sa nebojim toho comu nerozumiem, to ty si skor dosraty zo svojho vlastneho tiena. Len nechapem naco lezies tam kde ta nikto nechce. A ze ta odvsadial vyhnali? No to je proste fakt s ktorym sa zmier a hrajkaj sa niekde pekne sam so sebou. A vies co je smutne? Ze tebe uz ani tu kravatu povolit nepomoze, ale mas znova dalsi bodik za skvele rozosmiatie. Toto mi tu vazne chybalo.

When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
(E.Hubbard)
Today, we face.
(E.Hubbard)
Today, we face.
Jestli Tě to potěší, tak tu opravdu jednu dobu byla panika ve smyslu ,,Co si tam ten Sylm ještě přidal za cheat?". Vážně netušim, jestli z toho máš radost, nebo pocit hrdosti na ten kus kódu. Já bych si asi nadával, co jsem to za č****a. Holt každej jsme jinej. Víš, že já jsem proti Tobě nic neměl, ale tahle "hádka" mi přijde vážně jak z mateřské školky - to je myšleno na obě strany.Raziel wrote: Ano moj zlaty. Vsade je zakodovany nejaky podvod, tak boj sa toho comu nerozumies.
Odkial si inac nabral ze ma odvsadial vyhnali? Pokial viem jedine tu mam ban tak netrep laskavo a povol si poriadne tu kravatu. Zda sa totiz ze mas malo kyslika...
Každopádně jestli čekáš ban na IP adresu, nebo nějaké konstrukce, aby sis sem musel tunelovat přístup a měnit klíče, asi tě zklamu, ale nikdo se tím zabývat nebude. Klidně si tu hraj pod jiným accountem. Budiž Ti to přáno.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
to sor: ja sem psal vsiciSorrow wrote:Tebe nevyjimaje...
je mozny, ze jsem te vcera videl v Plzni?
edit:
Amen. Dalsi co to vidi stejne jako ja.kucik wrote:Jestli Tě to potěší, tak tu opravdu jednu dobu byla panika ve smyslu ,,Co si tam ten Sylm ještě přidal za cheat?". Vážně netušim, jestli z toho máš radost, nebo pocit hrdosti na ten kus kódu. Já bych si asi nadával, co jsem to za č****a. Holt každej jsme jinej. Víš, že já jsem proti Tobě nic neměl, ale tahle "hádka" mi přijde vážně jak z mateřské školky - to je myšleno na obě strany.Raziel wrote: ...
Každopádně jestli čekáš ban na IP adresu, nebo nějaké konstrukce, aby sis sem musel tunelovat přístup a měnit klíče, asi tě zklamu, ale nikdo se tím zabývat nebude. Klidně si tu hraj pod jiným accountem. Budiž Ti to přáno.
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
To Kiri: a mel ten koho si videl na sobe havajku a surfove prkno pod kridlem?
Ty mas kridla ?Sorrow wrote:To Kiri: a mel ten koho si videl na sobe havajku a surfove prkno pod kridlem?
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Pod kridlem = pod rukou 
.. Sorrow křídla samozřejmě má, jsou velká a černá. Prkno nicméně nosí pod rukou.Sorrow wrote:Pod kridlem = pod rukou
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
ee nemel...no ja jen, esli ses nehctel zastavit a sraz...
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
Uff, nemožem sa nezapojiť a teda nebyť zvedavý. Prečo volate niekoho s nickom Raziel - Sylme?
To je nejaky bývalý hráč - cheater? Hej?Podvodník?
Ja sa pýtam,aby som bol v obraze, nič nie je lepšie ako byť svedkom rozpravy medzi "bossmi" a narušitelmi pravidiel
To je nejaky bývalý hráč - cheater? Hej?Podvodník?
Ja sa pýtam,aby som bol v obraze, nič nie je lepšie ako byť svedkom rozpravy medzi "bossmi" a narušitelmi pravidiel